![]() |
PS2 - co robię nie tak? :)
No więc tak... Ściągniełem obraz płyty, poczytałem stare posty na tym forum, wybrałem Alcohola, wybrałem profil Play Station 2, wypaliłem, i... No właśnie PS2 nie odczytuje tej płyty. Oczywiście konsolka jest przerobiona. Hmm... czy jest coś specjalnego do nagrywania płyt na PS2?
Z góry dzęki za pomoc! |
Jak sciagnoles to z netu to zobacz czy gdzies nie ma do tego pliku nfo. W tym pliku sa najczesciej instrukcje jak wypalic dana gierke. Pisze to po to bo widzialem juz kilka gier ktore nie beda dzialaly jesli beda wypalone w DAO ( tak pisalo w nfo wlasnie ) i ze trzeba wypalic je w TAO.
|
Ściąganie gier zaczynam zawsze od nfo. :) Niestety w tym nfo nic nie jest napisane o tym jak nagrać gierkę. A dziwniejsze jest to, że na www.nforce.nl nie ma w ogóle tego wydania. :)
|
To tak jak z filmem Władca Pierścieni Powrót Króla .....
W necie juz jest ...... Hahahahaa.... Ktoś sobie żarty robi i tyle ... |
to ladnie sie chlopie wrobiles :)
|
Necro100 a co masz za gierke ?
Podaj tytol to moze znajdzie sie jakies rozwiazanie. |
Re: PS2 - co robię nie tak? :)
Cytat:
|
1. Źle może się wyraziłem. Na www.nfroce.nl jest ta gra ale wydana przez inną grupę.
2. To jest gierka MotoGP 3, a wydana została przez grupę Genius. 3. Jest to obraz bin+cue. Dzięki za porady. |
No to jak bin+cue to w Nero nagraj plik obrazu i w ramce zapisu DAO i predkośc 2 lub 4 u mnie wszystko jest ok. Chociaż raz musiałem grę wypalić DiscJuggler'em.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:06. |