![]() |
Crazy Browser?!
Witam!Moje pytanko dotyczy tej fajowej nakladki.
Po pierwsze uzywam jej jako domyslnej przegladarki, a jednak gdy probuje cos odpalic to odpala sie prze IE(chocby wjazd na strone GG z tegoz komunikatora) , a nie przez CB?!? To samo dotyczy Popup-ow...smigalem sobie po necie CB az tu nagle cyk i mam popupa ale przez IE?! Nic z tego nie rozumiem :-((Zanzaczam ze domyslnie ustawilem CB, co jeszcze musze zmienic??? Pomozcie ,czekam :-) |
U mnie ten sam problem... program nie jest jeszcze doskonaly :)
pozdro ;) ps - CB rulez :) |
Cytat:
Pozdrawiam, |
a u mnie tego nie ma ...
a temat Crazy Browser byl juz poruszany wiec nmie idze potrzeby zakładania nowego postu :) no ale coz jestes tu nowy ... rozumiem :) ja tz mam takie wpadki casem ... PRZYDATNE LINKI W TYM WYSZUKIWARKA |
ja moge jedynie podpowiedziec przegladarke Avant Browser. Podobna do opisywanej przez Was, a tego problemu nie zauwazylem.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ale koniec juz o tym bo zbaczamy z tematu ... |
jeśli chodzi o pop-upy toi wylacz ni nie bedzie problemu. a w kwestii gg... cóż moją domyślną przeglądarką jest opera, przez pewien czas był crazy browser ale linki z gg zawsze sie otwierały w IE. zawsze mnie to wqr...o
wydaje mi sie ze gg jest napisane na bazie explorera. duzo ryzykuje tym stwierdzeniem [narazam sie na smiesznosc bo wypowiadam sie w kwestii w ktorej za duzo nie mam wiedzy] ale takie wrazenie odnioslem. a tak w ogóle to CB jest nakładką na IE i ma wszystkie jego historie i ulubione [zakladki] wiec temu bym sie akurat nie dziwil |
Cytat:
bardzo dziekuje za sugestie pozostalym osobom :):):) Pozdrawiam! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:22. |