Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Crazy Browser?! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/crazy-browser-21750/)

BBTS 28.05.2003 01:36

Crazy Browser?!

Witam!Moje pytanko dotyczy tej fajowej nakladki.
Po pierwsze uzywam jej jako domyslnej przegladarki, a jednak gdy probuje cos odpalic to odpala sie prze IE(chocby wjazd na strone GG z tegoz komunikatora) , a nie przez CB?!?
To samo dotyczy Popup-ow...smigalem sobie po necie CB az tu nagle cyk i mam popupa ale przez IE?!
Nic z tego nie rozumiem :-((Zanzaczam ze domyslnie ustawilem CB, co jeszcze musze zmienic???
Pomozcie ,czekam :-)

Smartek 28.05.2003 08:05

U mnie ten sam problem... program nie jest jeszcze doskonaly :)
pozdro ;)

ps - CB rulez :)

BBTS 28.05.2003 12:07

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
U mnie ten sam problem... program nie jest jeszcze doskonaly :)
pozdro ;)

ps - CB rulez :)

No to przynajmniej wiem,iz nie jestem sam ;) ale moze ktos jeszcze cos na ten temat wie?Smartek poczekamy ;) moze Bas cos powie8)

Pozdrawiam,

mallow 28.05.2003 15:55

a u mnie tego nie ma ...
a temat Crazy Browser byl juz poruszany wiec nmie idze potrzeby zakładania nowego postu :)
no ale coz jestes tu nowy ... rozumiem :) ja tz mam takie wpadki casem ... PRZYDATNE LINKI W TYM WYSZUKIWARKA

andrzejj9 28.05.2003 16:01

ja moge jedynie podpowiedziec przegladarke Avant Browser. Podobna do opisywanej przez Was, a tego problemu nie zauwazylem.

BBTS 28.05.2003 16:14

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
a u mnie tego nie ma ...
No to w takim razie nie masz problemu jaki ja mam :)
Cytat:

temat Crazy Browser byl juz poruszany wiec nmie idze potrzeby zakładania nowego postu :)
Owszem temat byl poruszany aczkolwiek nikt nie pisal o problemach z CB ;p o ile udalo mi sie znalezc wszystko na ten temat.
Cytat:

no ale coz jestes tu nowy ... rozumiem :) ja tz mam takie wpadki casem ...
Nowym bo mam malo mam postow?czytam forum,a jak mam problem to pisze 8) Zadnych wpadek ;););)

mallow 28.05.2003 18:55

Cytat:

Owszem temat byl poruszany aczkolwiek nikt nie pisal o problemach z CB o ile udalo mi sie znalezc wszystko na ten temat.
No wiec tak ... niekoniecznie musi pisac o probliemie ... wystarczy ze ty napiszesz w starym poscie ze masz problem i odsiwerzysz go ... wiec ci pomogoa bez zbednych smieci :)
Cytat:

Nowym bo mam malo mam postow?czytam forum,a jak mam problem to pisze Zadnych wpadek
Hmmm ... ale bycie na forum moim zdaniem nie polega na tym abys tylko otrzymywał pomoc ... musisz rowniez udzielac pomocy wiec nie widze u ciebie usprawiedliwienia

ale koniec juz o tym bo zbaczamy z tematu ...

przemas 28.05.2003 20:13

jeśli chodzi o pop-upy toi wylacz ni nie bedzie problemu. a w kwestii gg... cóż moją domyślną przeglądarką jest opera, przez pewien czas był crazy browser ale linki z gg zawsze sie otwierały w IE. zawsze mnie to wqr...o
wydaje mi sie ze gg jest napisane na bazie explorera. duzo ryzykuje tym stwierdzeniem [narazam sie na smiesznosc bo wypowiadam sie w kwestii w ktorej za duzo nie mam wiedzy] ale takie wrazenie odnioslem.

a tak w ogóle to CB jest nakładką na IE i ma wszystkie jego historie i ulubione [zakladki] wiec temu bym sie akurat nie dziwil

BBTS 28.05.2003 21:11

Cytat:

No wiec tak ... niekoniecznie musi pisac o probliemie ... wystarczy ze ty napiszesz w starym poscie ze masz problem i odsiwerzysz go ... wiec ci pomogoa bez zbednych smieci :)

Hmmm ... ale bycie na forum moim zdaniem nie polega na tym abys tylko otrzymywał pomoc ... musisz rowniez udzielac pomocy wiec nie widze u ciebie usprawiedliwienia

ale koniec juz o tym bo zbaczamy z tematu ...

Mallowex nie bede sie wdawac w polemike z Toba :) tymardziej ze napisales 2 posty z ktorych zaden nie zawieral zadnej tresci merytorycznej i w zaden sposob mnie w niczym nie pomogl :P

bardzo dziekuje za sugestie pozostalym osobom :):):)
Pozdrawiam!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:22.