![]() |
Przykra sprawa :( ale trzeba miec nadzieje, ze bedzie lepiej.
|
Ice, Ormianin, Paja, Sorty, Jacoob - dziekuję Wam
Dziś raczej smutny dla mnie dzień - dostałem wypowiedzenie z pracy :( Chyba się będziemy rzadko teraz kontaktować (no moze jeszcze prze 2 miesiące w miarę regularnie). Hej! Miłego dnia |
wszystkiego naj naj :jupi: :jupi: :jupi:
|
Odemnie tesh wszystkiego co najlepsze!!!
|
100 lAt
|
Cytat:
|
I jeszcze jedne spóźnione życzonka.
STO LAT !!! |
Sid, Jaro, Yansen, Sayan, Zetoxa, Adik, Paput, Para, Cana, Grzeniu, Weron, Esem, Remix, Nikita, Raptor, Krzycho, Ciapek, Pawel_k, Mallowex, Lopus, Gorzalka, Laser, Franc, Zuk4u, Jasut, Zelea, Murt, LeWaP - Drodzy Koledzy, dziękuję Wam, że pamiętaliście o mnie. :)
Sid - dobrze by było :) aby się tak spełniło. Zetoxa - avatarek: takie Panie, że ho, ho :) dziękuję za życzenia Paput - tak ja wiem, reszta na wolności :D:D:D Cana - dzięki. Nową wersję sobie zaciągnę - chodzi dość dobrze, choć jakoś częściej korzystam z Operki, sylpheedzik coś gorzej wyświetla czcionki ekranowe, może coś trza ustawić, jeszcze się nim pobawię. W zasadzie w pełni to będę z niego korzystał, jak będę miał stałe łącze - będzie śledził w tle nadchodzącą pocztę. Grzeniu -"forsy kupę" -tak, tak! Długi bym w banku spłacił. Dziękuję za pamięć. Pawel_k - butelkę taką dostarczyła siostra. Już opróżniona :) Lopus - oj, coś mi się wydaje, że ta płyta, to dla mnie zbyt mocna :):D Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim. Miłego dnia |
też życzę ci wszystkiego naj...
|
Wszystkiego najlepszego!
|
wszystkiego naj........ zyczem... :piwo:
pozdro |
Cytat:
|
Wszystkiego najlepszego życzę :piwo:
|
Wszystkiego naj ... naj ... najlepszego
|
Witam !
Jeszcze ja uff zdazylem - ah te nadgodziny w szkole :) Fantomas wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen i pogody ducha :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |