![]() |
win 2k3 srv build 3790 eval nie rozpoznaje mi firmowo vt8233(via ac97 integrated) ale na szczescie stery z xp i 2k dzialaja a po instalacji sterow do diva isdn usb eicon mam blond stop a sama firma nie dostarcza sterow pod 2k3 ale nic dziwnego-server pod isdn
swoja droga to chcial bym aby ten modem dzialal w linuxie ale to juz z innej beczki moim zdaniem ms olal stery a win 2k3 srv to takie winxp+serverowe aplikacje i nie nazwali xp srv bo wiedzieli ze xp dobrego zdania u webmasterow nie ma ms olal stery i jest ich tyle co w winxp |
Witam !
No w sumie tak - po co na serwerze k.dzwiekowa - zwykły beeper wystarczy. Problem proxy moze rozwiaze jakis patch ... |
A dlaczego nie ???.
Można też sobie czasami Winampa zapuścić, żeby podczas p[racy posłuchac muzyczki. A nie iwecie jak rozwiązać problem z tym proxy? |
Cytat:
|
Witam !
Pewnie takich wałkow bedzie wiecej - sterów do SBPCI 128 do 2003 na 99% nie znajdziesz - to zabytek, / sam jade na sterach z win2k :) / swoja droga dziwne ze - win2003 nie rozpoznaje tej karty ?? |
Win2003 Server problem z proxy
Mam taki problem jak ustawie żeby IE, Opera i cały Windows korzystał z proxy to wywala mi błąd że nie może isę łączyć z serverem proxy.
W Win2k mam ustawiene proxy i nic takiego się nie dzieje (czyt. łączy się bardzo dobrze), a ustawienia IP, DNS mam ustawione na automatyczne przez DHCP. Moze coś poradzicie bo bez proxy chodzi jak żółw. :( PS. Szukam jeszcze sterowników do Creative Soundblaster'a 128 PCI, bo sa tylko do ikspeka i nie działają |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |