![]() |
Czy nagrywał ktoś coś na DATEXACH DVD-R x2 ?
Jak z jakością tych DVD-R ów ?? Czy nadają się do filmów, PS2 i XBOXa ? Czy ktoś kto miał z nimi kontakt może się wypowiedzieć ?
PS: jakie znacie inne dobre i tanie nośniki ? |
Re: Czy nagrywał ktoś coś na DATEXACH DVD-R x2 ?
Cytat:
Lepiej kup esperanze x2 lub chociazby Princo -- nie slyszalem zeby ktos narzekal na ten nosnik, a esperanza ostatnio jest bardzo popularna. |
NIE KUPUJCIE TEGO!!!!!, płyty po 2-3 miesiącach lądują w koszu.
Ceny np. TDK w hurcie spadły do 6,50 netto. Po doświadczeniach z dystrybutorem DATEX-ów, nie chcę słyszeć nazwy DATEX i HIT, jedno wielkie g...........!!! |
Datexy chodza roznie w wiekszosci zle a RW nie sa czytane przez pioneera a05
Fafer |
Nie radze ich kupowac odlazi z nich gorna powloka (poprostu zlazi farba). Raczej SHIT........
|
Chyba wszystko zostało już powiedziane,
potwierdzam i odradzam. |
.
:cisza: Datex? - chyba nie trzeba nic dodawać. Spróbuj Optodisk DVD-R - niedrogo (marka wytwórcy a nie pośrednika - gwarancja stałej jakości - mam nadzieję :) ). W Media Markt w pudełku CD 10.99, Komputronik (nie kupowałem jeszcze) - 6.60 - może gdzieś taniej???? Chodzą dobrze na moim PS2. Pozdrawiam 8) 8) 8) . |
Może to przypadek ale moja TOSHIBA SD-R5002 nie widzi wogóle DATEXów 2x, a DATEX-RW nagrywa ale przerywa przy odtwarzaniu.
ESPERANZA 1x chodzi idealnie (50 szt nagrałem) Grzesiek |
DATEX wielkie g..
Nagrywam na Esperanzach i jest ok (choć trafila sie mi partia 100szt. ktore poszly do kosza) Na giełdzie w Krakowie 5.80 za x2 w cake. Optodisc też ok. Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |