![]() |
thx za odpowiedzi ale jush sam to rozgryzłem w prosty sposób a mianowicie !!! AVI Preview !!! z pakietu Kazyy. On mi "naprawił" film *.avi :D
|
ooo formatowanie gdziś wciwło,
Skopiuj sobie text do notatnika ta dobrze wida co gdzie i ja jest umieszczone. |
No z tymi 30 sek troszeczke przesadziłem. ;)
zajeło mi to ok 2 min :) Zabezpieczenie to polega tylko na podmianie pierwszych 20 bajtów pliku AVI na swoje z hasłem. A odbezpieczyć to można na dwa sposoby. 1. Na podmiane w/w bajtów na właściwe (z dowlnego AVI) :) RIFFŞ˛ AVI LIST - nagłówek orginalny ALL1Ş˛ ÎÎÎÎÎßßß - nagłówek podmieniony przez Allplayer 2 Jako że hasło jest szyfrowane tyko podmianą znaków bardzo łatwo jest to zrobić w przeciwną stronę. RIFFŞ˛ AVI LIST ALL1Ş˛ ÎÎÎÎÎßßß 11111 - hasło ALL1Ş˛ žťś***8250;šÎÍß abcde12 - hasło |
Cytat:
pozdro |
Allplayer 2.0 ma taką opcję.
Mi się udało "rozwalć" to śmiem twierdzić pseudozabezpieczenie :) w ciągu hmm 30sec. Rozwiązania nie podaje bo jeszcze bana dostane. Ale mi się rymneło :) |
Re: ??? hasło w AllPlayer ???
Cytat:
|
??? hasło w AllPlayer ???
Czy istnieje możliwość złamania hasła wprowadzonego w programie AllPlayer lub jakiekolwiek przejęcie strumienia video i zapisania go na HDD???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |