![]() |
Kurde gracie w to?
Ostatnio zacząłem mieć problemy z połaczeniami jak gram na gólnodostepnych serwerach. Często wywala mnie w trakcie rozgrywki a zwłaszcza jak przechodzi się do kilejnej planszy. Czy Wy macie z tą jakieś problemy? A może ktoś stawia prywatny server? Niech zapoda namiary na priv. Bardzo chetnie bym pograł. PS Laser co tam słychać? |
Właśnie grałem na polskim serverze Cd Action - i ta gra jest poprostu rewelacyjna! Niechaj się CS schowa.:D
|
Witam !
Napisali ze RETAIl - zadnej wzmianki ze to BETA sie nie dopatrzyłem - Woitas masz to zainstalowane ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
wszystko byloby peknie, gdyby tylko to nie byla wersja testowa... :blee:
|
Cytat:
Spoko jak sam zassam / mam juz 60% / to sie moze cos zorganizuje - tylko trzeba znalesc kogos kto by serwerek postawił :) misz jakby co dam Ci znac - caly czas Cie monitoruje na gg :) |
Ja się chetnie dołączę do gry. Tylko podeślijcie mi na priv Ip serverka. JA go raczej ne postawię bo kompa mam troche starego ale sama gierka biega OK.:)
|
Cytat:
Ty Kasprzak zakladaj stalke to sie zbierze moze ekipe i sie pogra ! :) |
nie - ssmanki nawet ubrane (na dobrej karcie z trueformem) wygladalo tak ze az glupio bylo zabijac
z gier mp only lubilem TRIBES2... gre ktora przeszla bez wiekszego echa - a byla magiczna... coz.. nie zawsze wygrywa to co dobre |
Cytat:
chodzi Ci Sid o te rozebrane SS-manki? he he he, ten patch był dobry co do transferów - na www.filemirrors.com jest sporo źródeł, może bedzie lepiej szło RTCW w trybie multi jest spoko, tylko musi sporo osób grać (3 osoby - jak u nas było - to zdecydowanie za mało) |
dzieki Laser za linka. Zaraz kumpom wysylam!
|
rtcw: et - to gra multi only...
czy sa tam boty? czy komus sie udalo zrobic boty? bo ja gralem tyklo w singla (fajniutki - zwlaszcza ss'manki :)) - a do botow bym jeszcze postrzelal ps. transfery takie ze tylko w leb sobie palnac = 5kb... |
jaka szkoda, że nie ma trybu Single Player
a tak chciałem znowu powalczyć jako brytyjski agent... chlip, chlip, .... nie, nie będe płakał |
Fajnie, zaraz zassam. Zaczyna sie dobrze dziać. Jakiś czas temu było darmowe GTA. Może niedługo dadzą coś nowszego np Colin 3 ;) :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |