![]() |
...::: Czy ktos sie kiedys targował w sklepie internetowym ?? :::...
Witam !
Mam pytanie - czy ktorys z szanownych forumowiczów podiał kiedys próbe targowania sie ze sklepem internetowym ?? / mam zamiar dac jednemu zarobic ok 3000PLN i sie zastanawiam czy nie udaloby mi sie czegos jeszcze ztargowac ;) Pytam moze ktos mial juz podobne doswiadczenia :) A jesli tak to jak tego dokonac :) |
ja sie zawsze targuje, może wytargujesz jakieś 20 zł :)
|
Cytat:
Chyba zart ! z 3000PLN 20PLN !! - ja liczyłem przynajmniej na 200 :) Jak sie targowac w sklepie int: - przez maila >> ale z kim sie targowac ??? |
rzadko kupuję w sklepach netowych, bo mam to nieszczęście, że wszystko jest taniej 800 metrów od mego domu...
nawet jak jest tańsze, to koszt wysyłki i ew. koszty przesyłania przy naprawie gwarancyjnej sprawiają, że zakup w necie jest dla mnie nieopłacalny ale do rzeczy: zauwazyłem, ze niektóre sklepy stosują system: jak znajdziesz gdzieś taniej, zwrócimy róznicę. Spróbuj moze w ten sposób... |
Cytat:
w przypadku Lasera to pewnie chodzi o SIRIUS a tam napewno nie stosują takiej polityki bo unich jest wszystko troszke droższe (ale za to solidnie i duży wybór). |
Cytat:
może Ci sie uda ... ;) Ja jak kompa składałem, tu utargowalem na pojedynczych częściach po 10, po 20 zł. Za tą sumke mialem 128 mb DARMOWEGO ramu 8) |
czesto kupuje przez neta ale nigdy nic nie targowalem / jedynie co jest do free przesylka
i jezeli z zagranicy to jeszcze oplaty graniczne/clo:kasa: |
Kiedys w Komputroniki się targowalem i nic oprucz mousepada i darmowej przesylki nie dostalem, ale probowac zawsze mozna.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |