![]() |
-=Polskie portale - ankieta=-
Bardzo prosze o wypelnienie ponizszej ankiety dotyczacej portali i rozeslanie tego adresu do swoich znajomych.
Ankieta jest w jez. angielskim poniewaz jej wyniki potrzebne mi sa na projekt z angielskiego. http://bartez.div.pl/english/ankieta.html Z gory wszystkim dziekuje :) |
Witam !!
Mam tylko małą sugestie, moim skromnym zdaniem takie posty nie powinny być PRZYKLEJONE ! (to jest jak rozumiem Twoja prywatna sprawa czyli powinna być jako normalny TOPIC na forum) /nie to żebym sie czepiał kogoś ale to poprostu mi sie nie podoba/ P.s. a ankietke napewno wypełnie :) !! pzdr |
Hmm, jako moderator to przykleilem. Za kilka dni sie odklei.
Ale jezeli to przeszkadza, to rozwiaze to w inny sposob. |
Cytat:
kazdy topic moze zostac przyklejony, jezeli bedzie ku temu wazny powod dzieki za wypelnienie :) |
bartez/thanatos - przyznam ze zgadzam sie z sayanem.. - kazdy moze powiedziec ze ma wazny powod zeby jego post sie przykleil..
no ale nic - wasze dzialanie |
Cytat:
jeszcze nie dziekuj ..dopiero sie za to wezme :) /najpierw musze wszystko zrozumiec ..[ach ten obcy jezyk]/ |
Mysle, ze jakies, choc pobiezne, wyniki opublikujesz... ;) :)
|
Ankieta wypelniona do kolegow rozeslana. :)
|
Cytat:
thx murt :) |
Jakby co, to juz dawno wypelnilem... :)
|
Cytat:
dzieki za wypelnienie i za pozdr :) |
ankieta wypelniona... i zaraz rozesle do znajomych...
a co do tego ze jest przyklejona to fakt zgadzam sie z sayan... mysle ze to naduzycie... moze nie mam racji ale tak uwazam... a do tego nie rozumiem po co... daliscie OGLOSZENIE OSOBNO I ANKIETE OSOBNO... to uz wogule wedlug mnie bez sensu... i znacznie wieksze naduzycie... czy jak kolwiek to nazwac... ale co tam jestem tylko szarym uzytkownikiem... bez prawa glosu... |
juz wypełeniam
|
Zrobione.
|
A ja mysle ze tu wchodza w gre jakies konszachty ... tez mi sie to nie podoba ale wypelnilem, co mi tam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |