Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   sprzedalem LG-mam LiteOn-powiew swierzej bryzy :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sprzedalem-lg-mam-liteon-powiew-swierzej-bryzy-21890/)

kizio 02.06.2003 09:48

Ja LiteOn'a lubie za profesjonalność, i minimalną awaryjność (czego nie powiem o LG). Nie uważam także LG za najgorszego. LiteOn jest fajny i LG także, jednak do kopiowania zabezpieczeń polecam LiteOn'a.
LG & LiteOn & Plextor & Yamaha Rulez!

CIAPEK 01.06.2003 21:50

Cytat:

Plemnik napisa***322;(a)
Akurat sam jestem fanem Liteona (choc nie jest to slepa milosc - bardzo powazam np yamahe, LG uwazam "za godnego przeciwnika" /choc byl czas kiedy bylo ewidentnie slabsze od liteona/ a i ostatnio plex podobno jest niezly) to tez wydaje mi sie bezsensowne chwalenie jednego producenta bez wskazania jego wad czy tez zalet tego chwalonego. Konkrety bracie, konkrety...
a Plemnik jest godnym userem:), hehe. Dobrze napisałeś!:spoko::cisza:
I ja np. w moich postach często polecam także LiteOn'a.
A konkrety u wielu to zbyt duży wymóg chyba :(

Plemnik 01.06.2003 16:28

Akurat sam jestem fanem Liteona (choc nie jest to slepa milosc - bardzo powazam np yamahe, LG uwazam "za godnego przeciwnika" /choc byl czas kiedy bylo ewidentnie slabsze od liteona/ a i ostatnio plex podobno jest niezly) to tez wydaje mi sie bezsensowne chwalenie jednego producenta bez wskazania jego wad czy tez zalet tego chwalonego. Konkrety bracie, konkrety...

CIAPEK 01.06.2003 14:10

Re: sprzedalem LG-mam LiteOn-powiew swierzej bryzy :)

Cytat:

qasimodo napisa***322;(a)
naprawde jestem zadowolony ze sie "POZBYLEM" tego LG przerobionego nawet na 52x - teraz mam LiteOn x52 z nowym biosem i jest lux totalnie inacze j-a przynajmniej na VCD bo na tym mi zalezalo - LiteOn RULEZ :) !!!
Właśnie Kozaku!;) Wyjasnij czym Ci zalazło LG za skóre bo rzucanie takich tekścików i rulezów i in da hausów to było już tutaj przerabiane i ostro jechane!;):cisza: Same hsała nie wystarczą bez pokrycia bo o niczmym nie świadczą, lepiej byłoby nic nie pisać niż takie właśnie hasła.
Może, nie potrafiłeś dobrze skonfigurować sobie tego sprzętu, albo inne....???

Ważne, że cieszysz się teraz bo człowiek w końcu dąży do tego, aby było mu jak najlepiej:), ale takie wjazdy to mi się nie podobają, jeśli moge wyrazić tutaj takową opinię.

Na pewno byłoby podobnie gdybyś Rulezował LG, a nie Litka, czyli na odwrót!

mallow 01.06.2003 00:43

Re: sprzedalem LG-mam LiteOn-powiew swierzej bryzy :)

Cytat:

qasimodo napisa***322;(a)
naprawde jestem zadowolony ze sie "POZBYLEM" tego LG przerobionego nawet na 52x - teraz mam LiteOn x52 z nowym biosem i jest lux totalnie inacze j-a przynajmniej na VCD bo na tym mi zalezalo - LiteOn RULEZ :) !!!
co Ci sie nie podobało/dziłało/wkurzało w LG ze sie go "pozbyłes" bo to mnie bardzo irytujesz i mowisz to w taki sposob jakbys GARDZIŁ LG ... wyjasnij mi dlaczego :)
Litki tez sa dobre :)

Maciej 31.05.2003 23:57

Heeee ...co Litek to Litek :spoko:

Krzycho83 31.05.2003 23:29

Cieszymy sie Twoim szczesciem ;)

qasimodo 31.05.2003 23:01

sprzedalem LG-mam LiteOn-powiew swierzej bryzy :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31.