![]() |
Cytat:
No własnie ..... i wcale bym sie nie zdziwil jakby mial jakis add ... |
anti leech to ogolna nazwa zabezpieczenia przed pobieraniem materialu inaczej niz z bezposredniego linku...
zeby zrozumiec o co chodzi - przyklad: na stronie ABC.com pojawia sie bardzo poszukiwany plik - szybko okazuje sie ze plik ciagna wszyscy - takze osoby ktore na ABC.com nigdy nie byly - powoduje to spowolnienie pracy ABC, bez zyskow z reklam (biznes :)) - wprowadza sie zabezpieczenie - anti leech wlasnie - polegajace na tym ze download jest mozliwy tylko wtedy kiedy zaczniesz go 'z' strony ABC.com - eliminuje to cos co nazywa sie 'bandwith stealing' - czyli strona XYZ.com nic nie placac za lacze (przy duzych serwisach placi sie za 'megabajtosekundy'...) 'udostepnia' plik z cudzego ftpa zyskujac slawe i chwale troche namieszalem - ale chyba wiadomo o co chodzi najpopularniejsze jest zastosowanie prostego cgi wpuszczajacego na ftp tylko jesli miejsce uruchomienia to strona ABC, lub dynamiczne generowanie linkow inna sprawa ze ten Anti Leech o ktorym mowa w postach wyzej moze miec zupelnie inne przeznaczenie |
Cytat:
|
Witam !
Tak zgadza sie to to :) Zarowno pierwszy jak i drugi adres oferuje to samo ale wg mnie ten drugi 21... jest lepszy - pliki lepszej jakosci i w formacie mp3 a nie wma.... btw starasznie długo sie ładuja te małe stronki z lista ... |
Cytat:
jakos to podobnie mi wyglada. pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
Cytat:
Potrzebne mi to do www.mp*mediaworld.ne* ;) |
Witam !
Ok - wiec chodzi oto ze aby zassac z pewnych stronek pewne pliki trzeba zainstalowac cos co sie nazywa Anti Leech lub Net Pumper - inaczej nici z zasysania - i własnie w lokacji ktora podał Patrix ładuje sie cos :) Wogóle co to jest Ten Anti Leech ?? |
Plik regsvr32.exe służy do rejestracji dll, ocx, ax i innych głupot w systemie i w tym chyba chodzi o to żeby go znaleĽć w jednym z tych folderów.
|
na pierwszy rzut okaz to albo w katalogu system albo system32 w katalogu windowsa... ale to tak mi sie wydaje pewien nie jestem jeszcze ewentualnie poprostu odrazu w katalogu windowsa...
|
Więc gdzie to sie będzie znajdować ??
Przed odpaleniem jakiego¶ coda lubie wiedzieć gdzie ono sie skopiuje, to nie jest jaki¶ robak czy wirus. To jest potrzebne do jednej stronki :)
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |