![]() |
oglądanie filmu DVD z dysku po zripowaniu
witajcie
zrzuciłem na dysk film za pomocą programu DVD Decrypter, w programie WinDVD mogę sobie go odtworzyć ale nie ma napisów (na oryginalnej płycie były do wyboru napisy ang i pol) można coś poradzić w tym temacie? |
Zmień program na Power DVD, a film zrzucaj DVD Decrypterem z zaznaczeniem opcji All Files.
Pozdr. |
Cytat:
na wcześniejszych napisów nie odpalisz, zresztą pewnie ten sam problem eloise miał przy WinDVD. |
tak - nie dało rady odpalić napisów na WinDVD
|
W WinDVD napisy także chodzą dopiero od wersji 4.
Oczywiście musisz otworzyć plik video_ts.ifo. |
mam obecnie obie wymienione tu aplikacje i w żadnej nie mogę wyświetlić napisów podczas odtwarzania
|
Może na przykładzie PowerDVD, bo jest mi bliższy,
Mode - Otwórz plik DVD z dysku stałego - wskazujesz IFO. Jeśli nie masz tej opcji masz za "starą" wersję. |
jak najbardziej mam tę opcję i tak robiłem od początku
film jest odtwarzany a napisy nadal nie są wyświetlane pomimo że jest zaznaczona opcja "Display subtitles" (napisy są w tym filmie bo w SubRipie można je "wyciągnąć" do pliku txt) |
Niemożliwe, prześlij mi mail'em wszystkie pliki IFO, które zripowałeś z tej płyty.
|
na jaki adres ci przesłać? (ok. 85 kb zajmuje)
|
E-mail jest w PROFILU.
|
a jak tam wstawić załącznik?
|
A rzeczywiście, myślałem że można tam normalnie zobaczyć e-mail.
Już podaje: robs@z.pl |
A już węszyłem jakąś aferę, a tu niestety...
Przesłałeś mi tylko .IFO filmu głównego, rozumiem więc, że nie zripowałeś wszystkich plików z DVD. Przecież pisałem wyżej odpal Video_ts.ifo, jak chcesz mieć napisy skoro nie masz wogóle tego pliku? |
Ilość załączników: 1
hm dziwne to jest
film zrzucałem programem DVD Decrypter i zaznaczyłem zrzucanie "Subtitle - Polish" (jak w załączniku) w programie DVDx 2.0 mogę sobie konvertować ten film i zawsze wychodzi z napisami, mało tego w tym programie w okienku podglądu filmu jest wyświetlany film oraz napisy po polsku |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36. |