![]() |
ehhhh te LG ...;p
Jak bym był Tobą kupił bym Lite-ON ...8) Ale jestem sobą ...to też bym kupił Lite-On ...:spoko: ...................;) |
lg
|
LG GCE8520B i wszystko HEJ
_____________________________ Powered by: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ramu, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze ze owce a nie barany bo bym nawet na niego nie spojrzal :) BTW - lubie przeplacac za marke wiec poczekam jeszcze jak jakies inne beda tansze - ale napisalem jakby co wiec narazie nie spieszy mi sie do DVD pozatym po co mi to ....;) :) |
laserku - jesli chcesz nabyc DVDr - to calkiem fajny jest LG - jako pierwszy naped mial dwie owce wg. elby labs :) i jest calkiem tani...
ps. ASUS robi nagrywarki dla teac'a a nie na odwrot.. ps2. lepiej nie wypalajcie stuffu - na probe probowalem podpalic cdr - smrod trzymal dwa dni... |
Witam !
Kurcze tak sobie czytam i czytam i wychodzi na to ze jedyna firma ktorej nalezy kupowac sprzety zostal .... LiteON. Teac nie ASUS nie bo TEAC Plextor - kiedys uznawany za Merasia a teraz zszedl na bok ... Samsung - ehhh Yamaha - nie produkuja LG - lepiej nie komentowac MSI - a kto to kupuje Sony i Ricoh - sa problemy Ehhh konczy sie powolutku era nagrywarek RW tak samo jak i same nagrywarki RW .... co jak co jak by co tfu tfu to sie chyba trzeba bedzie na jakas DVD wykosztowac .... |
Moja klasyfikacja przedstawia się następująco:
1. LG/LiteOn 2. Teac Amen!:) LG ładnie wypala właśnie tzw. stuff; bez aluzji hehe co do spalania stuffu ;) |
Ja mam LiteOn'a LTR-52246S i jest po prostu COOL! Bierz go bez zastanowienia!
|
liteon - jakbys mogl kupic to kup 48246s - i przerob na 52x...
NIE biez TEACa! - to jest ASUS w innej skorce - i to na dodatek asus ktory sie uzytkownikom nie podoba |
Ja sie wlasnie szykuje na Yamaszke F1 USB 2.0 do towarzystwa dla LiteOnka, ale jednak duzo bardziej uniwersalny jest LiteOn (LG rowniez).
|
Osobiscie mam Teaca 524E,ale w tej sytuacji polecam Liteona
|
Cytat:
szczególnie jak sie ma przedmiot kultu ok 30cm od siebie mrugajacy do Ciebie niebieskim oczkiem :) |
Ale to są wspomnienia - kultowe nagrywarki: Yamaha F1 i Teac w540e. 8)
|
Dobra to Lite-On 52x
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:10. |