![]() |
Potrzebny podkład muzyczny!
Ilość załączników: 1
potrzebnypodkład muzyczny do tych słów (w załączniku) ale to będzie śpiewał inny głos i będzie tego jeszcze więcej!
|
Ten tekst mnie rozwalil :), czy to ty Kizio go mowiles? :>
pozdro ;) |
Witam !
Kizio nie wiem czy znasz kawałki w wykonaniu Milenki :) - jesli tak to wiesz co mam na mysli :) Rozumiem sława kasiorka popularnosc .... :) PS: Troche niewyraznie powiedziane co zrobił P... z Ż.... :) chyba ze tak ma byc :) |
to mówie ja, a ten tekst: ene, due, rabe
putin dmucha żabe. to jest z piosenki Pudelsów pt. Wolność słowaa reszte wymyśliłem ja z kolegą! To ma być taki zwykły utwór dla nas i innych moich kolegów! |
Hmm, nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi Kizio
Msz nagrany tekst i chcesz wkleić do tego podkład z Pudelsów? Jeśli tak to: możesz ściągnąć ten utwór z sieci i jakimś programem oddzielić wokal od muzyki. Było na forum mi się zdaje, podawali nazwy programów specjalnie do tego i mówione było, że jakość pliku wynikowego pozostawia wiele do życzenia...ja nie polecam tej metody... Najprościej będzie ci znaleść gdzieś MID'a tych Pudelsów i zrobić podkład z MID'a, ładnie wychodzi, moi koledzy robili tak jak nagrywali swoje "utwory" (niezła jazda zresztą). A tak wogóle co masz do pana Putina? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:15. |