![]() |
Sprawdzasz (poprostu czytasz :) )linie commands, czy widnieje w nich napis "Break" i dalej postępujesz odpowiednio.
Przeważnie go nie będzie. |
Robs mugłbyś mi przetłumaczyć ten kawałek tekstu, bo nie rozumie go.
znajduje się on w 5 punkcie. "...NO "Break" commands in your pre-commands, then go to next step. ...have ANY "Break" commands in your Pre-commands section, then go to step 9. ...have NO pre-commands present, then go to step 14." |
Obiecany link:
http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=45440 |
jeszcze nie sprawdzalem tego co napisales ale wielkie dzieki z mojej strony.
ps.będe czekał.:-) |
Cytat:
Jeśli chodzi o autostart filmu: 1. Uruchamiamy IfoEdit i otwieramy VIDEO_TS.IFO, podświetlamy 'VMGI_MAT', rozwijamy do 'First Play PGC' i klikamy go. 2. W dolnej części okna podświetlamy 'Pre Commands' i klikamy prawym przyciskiem myszy, 'Change Command'. 3. Teraz ustawiamy odpowiednio jeśli odtwarzanie płyty ma się rozpocząć od filmu Command : (Jump TT) Jump to Title Title Nr: 1 (jeśli nasz film-główny ma title 1) Na końcu nie zapomnij zapisać IFO. Natomiast co do automatycznego odpalania wybranych napisów, tu kwestia jest także do opisania, z tym że opis byłby canajmniej... 10 razy dłuższy, sorki ale mam rodzinę, jak znajde czas to może podrzuce jakiś link. |
a co dokładnie mam zrobić w ifoEdit??
męcze się i nie widze żadnej opcji co mogła by mi pomuc |
a master yoda widze czujny;)
|
fakt ... przeczytalem niezbyt dokladnie i dalem plame :(
nie wiem dlaczego wzialem to za divxa i napisy wypalanie na DVD widac za duzo przed kompem siedzialem dzisiaj :( |
Z całym szacunkiem dla ... Członka Team'u - co ma VPlayer do kompilacji DVD?
IfoEdit załatwi i autostart i 'default subtitles'. |
zobacz VPlayera tam jest taka mozliwosc
|
autostart dvd
mam film zripowany dvd shrink'iem sam film z 1 sciezka audio i 2 rodzajami textu z twardego wszystko dziala elegancko ale po nagraniu na dvd cos niebardzo co mam zrobic i jak zrobic autostart do dvd (zeby odpalal z textem z ktorym chce) jakie do tego sa programy i jak sie to robi
??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |