![]() |
Obraz - czym czytac
Witam!!
Mam pytanie odnosnie czytania obrazow plyt. Chodzi mi o to, ze mam takowy, z interku, i chce wyciagnac z niego 1 plik. Czy taka operacja jest mozliwa?? Jakim programem sie posluzyc?? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdarwiam Gutek ;) |
Najlepiej by bylo podmontowac go pod Deamona, ale ... Czy moglbys podac jaki to obraz? (rozszerzenie)
|
Podejrzec - Daemonem
Wyedtowac i wyciac plik - to jednak WinIso, IsoBuster...albo ten trzeci....no ...... zapomnialem:D |
Cytat:
|
no i jeszcze UltraISO albo ISO Ultra
nie pamietam dobrze :) polecam WinIso jest naprawde swietny Tylko zeby edytowac obrazy powyzej 100 mb musisz se go troszki poslodzic :) |
Cytat:
Popadacie w rutyne:D Podejrzec Alcoholem-tak:) Edytowac- qurcze, jednak nie:) UltraISO - tak, edytuje. I virtuale Alcohola - to jednak implementowany Daemon:D :D No i po co ja robie to zamieszanie:D Po co:D |
No tak... alcohol jest na mym dysku, ale chyba odmawia wspolpracy:'(
Nie chce mi pokazac nic a nic. :buu: Owszem widze ze obraz jest, nawet wrzuca do do wirtualnego syku... ale co w nim jest.. hmmm.. moze jakas mala podpowiedz :jupi: ? Wielkie dzieki Gutek |
@Gutek23:
-moze jednak podaj jaki to plik? *.bin? *.costam? Bedzie nam latwiej. Moze ma *.cue? albo *.sub? I jak go podpinasz pod Alc120%? |
A wiec plik ma rozrzezenie *.iso... i i tak go nie moge otworzyc.
Podczepiam go przez kreatora i przez zwykle otwarcie z manu plik... Sorki za niescislosc :-) P.S. A to *.cue tez mozna ?? |
No Panowie "Alcoholicy" mozgi w dlon i zapodawac:D
Bo w Daemonie,w trayu masz ikonke Daemona, PPM>mount image>pokazujesz *.iso(opcja wszystkie pliki)>otwiera sie w moim komputerze w virtualu plyta: i patrzysz! W Alcoholu nie pamietam, uzywalem go w okresie wojny 13 letniej:D i zapomnialem jak sie podpina obrazy:D |
winrar tez wszystki pokaze i mozna wyciagnac jakis plik.
|
Cytat:
Jeżeli jednak nie możesz zainstalować obrazu *.iso na żadnym wirtualu to: masz skopany plik *.iso. 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:24. |