![]() |
sprobowalem od tych 'jarkow' wyciganac borwara - mial byc wczoraj - guzik... a naleza mi sie 3 szt...
no i jak tu lubic reklamy? |
Cytat:
ty to masz przede wszystkim problemy ze zrozumieniem. tzw.slowa pisanego". I to trzeba leczyc - czym szybciej to zrobisz tym szybciej osiagniesz pozytywne efekty |
Cytat:
|
a nie mozecie sobie ustawic regul wiadomosci, jesli adres sie powtarza.( chyba , ze naprawde was to bawi - taka niechciana poczta i roztrzasanie nad nia - madga z przydawka czy tez nie)
Mail bedzie kasowany od razu na serwerze pocztowym. A koledzy co tez dostaja *.pify i inne badziewia.Zamowcie sobie za FREE na stronie http://www.mks.com.pl ( mks_vir) subskrypcje i bedziecie powiadamiani o nowych wirusach - to i zaskoczenia w zalacznikach nie bedzie |
jak ja widze w adresie mailing@interia.pl albo podobne to od razu kosz, na konto na mom serku jeszcze spamu nie dostalem - chyba za malo znane ;-)
|
mi przysyla ktoś maile na interię i pisze na wstępni cześć magda ciekawe bo jestem facetem i mam teraz problem hehehe czy to do mnie adresowane bylo hehe
|
Mi tez ten jarek przysyla te maile.
Ale tak sie zastanawiam. Dlaczego one przychodza tylko na jedno konto a na drugie nie. Bo mam dwa na onecie. Chyba jakos losowo to wysylaja. Co do browara to pisal, ze w sobote.( w kazdym razie u mnie tak bylo) Wiec dzisiaj Plemnik powinienes go dostac :) |
e tam czepiasz sie ;-) Ostatnio napisal tj. Jarek ze wisi mi browara - juz 5 mejli im wyslalem ze z checia przyjme byle dobrze schlodzony :-D Teraz tylko czekac na odpowiedz he he he
|
a do mnie regularnie przychodza maile od jarka ktory poszedl z anka do ginekologa/sexuologa/wharever i dostrzegl problem pigulek i inne takie
ludzie ktorzy wymyslili te reklame sie starali - ale ciagle sa o rok za tym co bylbym w stanie w reklamie zniesc - a nigdy nie zniose 'jarka' i innych takich manewrow firma czegos chce - to niech firma mi powie co moge z tego miec - a nie bajki mi wciska - i to nieudolnie |
A teraz to mi nawet przysylaja na maila skad mozna sciagac filmy w divx.
big lol. A tak przy okazji male sprosotwanie nie mam na imie Tomek. (Autor tego maila napisal czesc Tomek) |
Dzieki za zaufanie :D ale powiem uzyje najlepszego antyvira
format c: /s/q i tyle - tylko nie dzis - wczoraj/dziś miałem impre firmową + prażonki+kiełbaski+morze wódy i łapy mi lataja zero koncentracji ale wkuchniłem się |
Witam !
Sniper spoko - przeciez wiem ze to nie Ty :) Komu jak komu ale Tobie raczej zalezy aby ruch generowany w sieci był jak najmnjeszy :) |
Cytat:
|
Kasprzak, Laser ... @ll sorki ale serio ja nie mam nic z tym wspólnego szlag mnie trafia ja uzywam konta sniper@blokers.net bo tu mam 100% pewnosc ze serwer wysle - jednak musze zrezygnowac z wp - mam prosbe jezeli jeszcze macie te @ "demnie" przyslijcie mi date/godzine wysłąnia posprawdzamy w logach naszego serwera - moze mam jakiegos nowego parcha i to on mi sadzi ale skanowałem sie 2 razy avp i mks-em
|
Wesoły łańcuszek
Aby rozluźnić atmosfere jest jeszcze taki łańcuszek dla znajomych:
Wiesiek umiera. Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisać. Wiesiek choruje na ostrą odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciółka rodziny twierdzą, że w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być życie z wyrokiem. A wszystko zacęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dż. ... Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanię ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaca na konto Wieśka 2 ruble białoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralkę w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczny nawet na regeneracyjną zupkę chińską). Tak więc nie czekaj! Los Wieśka leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc... (O właśnie znowu rzyga...) Ja zwykle spamy wywalam, ale współczuje modemowcom. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |