![]() |
@CIAPEK, nie martw sie mi tez gg nie dziala, serwer ich przeciazaony... tzn padu-padu :D ^_^
I tego w gg wlasnie nie lubie..., czasem sie laczy, czasem nie, teraz polaczylo na ok 20 sec :D pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A GG jeszcze u mnie nie działa! :( ;) Dobra przyznać się kto mi grzebie na komputerze?8) Nie działa GG:( :cisza: |
Cytat:
update qrcze byłem wolniejszy ;) |
Cytat:
Masz 2k, tak? Wez prawym ten sciagniety plik, otwotz za pomoca, i wybierz internet explorera... :) |
Cytat:
P.S. Nie działa mi GG, nie chce mi przejść ze statusu niedostępny na żaden inny :( Czyżby to wina tej najnowszej wersji BETA? |
Cytat:
pozdro ;) ps - 2 MB zajmowal spakowany rarkiem flashget :) |
Cytat:
|
to jak jest?
Spoko Smarti:)
Niebardzo rozumiem! Te 2 MB to spakowany flashget czy ta reklama? Jak mówiłem flasha już mam. Ponawiam pytanie bo każdy się już pokręcił! Kofani moji jak mieć na dysku tą reklamę hondy? |
Cytat:
Sorka, chcialem dobrze, a 2 MB spakowany rar-em... coz.. plik juz lezy, jak chcesz to ssaj, jak nie to moze inni skorzystaja pozdro ;) ps - kozak nie jestem, no moze... traper :) |
Cytat:
Cytat:
:blee: |
Jakby co to FlashGet'a razem ze slodzikiem wrzucilem Ci tu:
http://starzaki.eu.org/~smartek/FlashGet.rar Najpierw skopiuj link od gorzalki <ctrl+c> Po zainstalowaniu, uruchom plik *.exe... flashget'a rzecz jasna..., nastepnie JOBS > NEW DOWNLOAD... i OK... plik sie standardowo sciagnie do C[lub Twoja partycja]:/Downloads/... pozdro ;) ps - plik sie wrzuca, tzn. zaczalem o 16:14 i zajmuje ok 2 MB, dodatkowo cos sciagam, wiec ok 16:25 powinien byc ;) |
Cytat:
jakie komponenty java? Plik ma ikonke zastępczą mojej przeglądarki do zdjęć irfan view ale po otwarciu wyskakuje błąd. WMP też wywala błąd. Nigdy nie spotkałem się z czymś takim żeby to było takie trudne. Na stronce www można wszystko obejrzeć, a żeby to ściągnąc na dysk to jest już lipa. Co jest nie tak!??? |
sprobuj zainstalowac nowe komponenty Java
|
no super, ale czym to otworzyć? ściągnął mi się plik Shockwave Flash Object i lipa
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |