![]() |
Re: Masz rację, ale ...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczerze mowiac nie mialem zamiaru zamiaru odpowiadac na te "offtopicowa wycieczke" choc twoj post widzialem juz wczesniej, ale chcialem tylko uwiadomic Ci ze pisanie postow powinno byc przemyslane, a jezeli popelni sie jakis blad to nie jest wstydem sie do niego przyznac - TO TYLE (sorry za troche Offtopicu - juz nie bede wiecej tego tematu poruszal) |
Masz rację, ale ...
Cytat:
P.S. Czytałem, dużo czytałem i teraz już wiem i mam nadzieję, że inni też czytają. Ale niestety są tacy, co nie czytali i co z nimi ? Pozdrawiam. |
Re: To nie są podstawy.
Cytat:
Cytat:
Kiedys nagrywarki nie mialy mozliwosci odpowiedniej kalibracji lasera i nie mogly nagrywac wykorzystujac overburning. Obsluga plyt oznacza ze mozesz na takie plyty nagrac, a nie ze zobaczysz ich pojemnosc na dzien dobry. Zreszta nie bede sie rozpisywal, nie mam na to czasu. Powodzenia, a na przyszlosc poczytaj troche zanim bedziesz kogos krytykowal. |
To nie są podstawy.
Cytat:
Pozdrawiam. |
Sorki. Dzieki za pomoc.
|
Boze czlowieku to sa podstawy - wystarczy sie chwilke pomeczyc i poszukac (jest o tym i na forum juz kilkanascie razy i na stronie glownej). Plyty 90 i 99 zwykle pokazuja sie jako 703 MB.
Mam nadzieje ze zanim nastepnym razem zapytasz to poszukasz ;p |
w informacji o nosniku podaje mi ze to jest plyta 703mb a ja nagralem za pomoca overburningu 740mb. Juz nic z tego nierozumiem.
|
wylacz kreatora
witam na forum |
wszystko jest przestawione w ten sam sposób
|
a czy postepujesz dokladnie tak jak w FAQu Owerburning w Nero ?
|
nagrywanie 800mb
chce nagrac film ktory zajmuje 740mb na plyte 800mb i niemoge bo niby mam za maly nosnik. Przesunalem paski na 99min i wlaczylem overburning tez do 99min. Co moze byc nie tak skoro do tej pory moglem je nagrywac. Czyzby zaszkodzil format c: ? Moja nagrywarka LG GCE-8320B a program nero 5.5.10.28 z najnowszym 5.5.10.35 to samo
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |