Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bardzo-dziwne-nauczycielka-chyba-mnie-nie-lubi-22060/)

memorando 06.06.2003 13:59

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee:
memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ??

UPDATE
aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi:
ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM
panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno
PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY

Liceum się niczym nie różni od podstawówki to samo jest a co do polonistki uwiodlem ją w 3 liceum i chodzilem z nią 3 lata

Druss 06.06.2003 13:33

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
to nie są stary żarty, to widze, że masz niezłe poczucie humoru.:D
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera.

A ty ciapek nie jestes lepszy, wiek tu nie ma nic do gadania. Albo propagujesz albo nie, a ty widac tez propagujesz.

mallow 06.06.2003 13:11

ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee:
memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ??

UPDATE
aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi:
ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM
panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno
PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY

CIAPEK 06.06.2003 12:14

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
^_^ Nie! To jest tak dla żartów!:D
to nie są stary żarty, to widze, że masz niezłe poczucie humoru.:D
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera.

Druss 06.06.2003 11:59

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Jak dla zartow propagujesz cos przez co niektorzy ludzie niszcza sobie zycie, to niezle masz poczucie humoru.

kizio 06.06.2003 11:47

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy.
Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o

memorando 06.06.2003 08:40

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :)
a ja mialem 9 kiedy zapalilem wiarusy hahaha i potem wymiotowalem bo pol paczki spalilem :)

memorando 06.06.2003 08:38

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...

ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum!

Wytjaśniam już sidzie the rat w 8 klasie zalożylem się że wypiję półlitra na czysto przez godzinę będę na lekcjach i bylem a potem do 3 klasy średniej nie pilem i w 3 klasie średniej wypilem ćwiartkę i 3 piwa siedzialem na lekcjach a nauczyciele nie zauważyli może nie chcieli i od 3 klasy średniej drogi sidzie nie piję już i nawet nie wącham alkoholu więc nie mów że z tego powodu mam klopot a raczej z innego jakiego ty wiesz.......

sayan 06.06.2003 08:24

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Wybacz kizio że ja z innej beczki.Ale coś mi nie daje spokoju.
Masz 12 lat i wrzuciłeś sobie dość niepokojącego(jak na twój wiek) awatarka.Twój status(:::Marihuana::: ) też ciekawy.
Mam rozumieć że kotłujesz zioło w tym wieku?:o :o :o

znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :)

-Sid-The-Rat=> 06.06.2003 06:10

memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...

ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum!

darsoon 06.06.2003 04:20

Ja proponuję, zamiast pokazywania, że masz większą wiedzę niż nauczyciel z infy, żebyś do niego podszedł po danych zajęciach i w NIEOBECNOŚCI innych uczniów z twojej klasy przedyskutował dany temat.
Żaden wykładowca czy nauczyciel (szef firmy) nie znosi jak w obecności innych uczniów (pracowników)podważa sie jego autorytet. Naprawdę, daj sobie na wstrzymanie i na spokojnie spróbuj pogadać z nauczycielem. Jak zauważy, że faktycznie masz pojęcie o rzeczy to dostaniesz ocenę na która zasługujesz.
Tak wygląda rzeczywistość, znam to z doświadczenia. Co prawda nie ze szkoły, bo wtedy nikt mi o tym nie powiedział (i dlatego miałem z infy 3, bo sie za bardzo wychylałem, chociaż chodziłem na dodatkowe zajęcia)ale gdybym posiadał tą wiedzę postąpiłbym inaczej.

Pozdrawiam

Druss 06.06.2003 01:16

To bardzo fajnie ale niektorzy chodzili do normalnych szkol, gdzie pijanstwo na lekcjach nie bylo czyms za co mozna bylo sie pochwalic.

memorando 06.06.2003 01:08

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.

Mylisz się może albo ja się mylę w podstawówce w 8 klasie siedzialem na lekcjach pijany i zachowywalem się po chamsku a mialem oceny dobre w liceum pilem czasami w szkole i mialem oceny średnie do 3 klasy pod koniec 3 w liceum mialem dostać 4 z polaka ale jakoś się tak stalo że miesiąc przed zacząlem chodzić z z polonistką i malo co mnie nie uwalila za to moral jest taki że nie patrzą na styl zachowania bycia ale raczej na coś takiego jak subiektywna antypatia lub sympatia zresztą zauważylem że często oceny są wystawiane aby nie psuć wizerunku ucznia stąd może być tak że masz 1 2 3 a dostajesz 3 bo dopisują parę ocen u mnie w liceum tak 2 osoby przepuścili aby tylko mieli komisy i zdali stare dzieje ale niezle:) powiem że nauczycieli większość nie patrzy na ubiór zachowanie ale na ogólne to coś co nazywa się szacunkiem do przedmiotu mi tamta polonistka co z nią chodzilem powiedziala parę razy na czym to polega i w każdym razie to nie polega na tym że uczeń się nie podoba ale o ogólny wizerunek ocen np ma jednego lacza z klasówki i 4 piątki to dostaniesz 4 albo masz 4 piątki i jednego lacza za brak zeszytu to dostaniesz 5

Druss 06.06.2003 00:39

Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.

memorando 05.06.2003 23:41

Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
chciałbym żebyście się wypowiedzieli. Właśnie dostałem oceny na koniec 5 klasy. I o dziwo z informatyki mam 4! Ale moje oceny to: 5, 5, 5, 5, 5, 5, i jeden brak zeszytu. Na półrocze miałem 5! Co kurcze jest???? Chyba nauczycielka mnie nie lubi. Jest gorsza odemnie w infie. Z zawodu jest Matematyczką ale od roku chodzi na kurs informatyczny. Ja już od paru lat ucze się infy. I to mnie zdziwiło. Musze w przyszły czwartek zapytać ją o coś co ją zagnie. I zobaczymy czy w przyszłym roku da mi 4.

Co wy myslicie???? Czy na podstawie tych ocen można postawić 4???? A.... z np. Matematyki mam oceny 2,2,1,1,1,3,4,5,5 i mam 4. więc nie rozumiem.

BUHAHAHA pomigalo ją :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39.