![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
ojeny ... niech se Kizio przyszpanuje :)
u mnie w szkole (3 kl gim) facetka postawila koledze 4 za oceny 1,2,3 i za zdawanie na 4 :) :blee: memorando rozumime ze ta polonistka byla twoja dziewczyna ?? UPDATE aha i jeszcze jedno ... wkurzaja mnie takie odpowiedzi: ZOBZCAYCIE JAK BEDZIE CIEZKO W LICEUM panowie darujmy sobie takie zdania ... jak jest wliceum to sie kazdy przekona(Ł) ... no i powiem tylko jedno PANOWIE OD STRASZENIA SĄ DUCHY |
Cytat:
Ile ty masz tam lat? Z 12, nie pasuje Ci ten avatar i ten opis u góry jak choolera. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
znam i takich co w wieku 12 lat palą ... :) |
memorando - pijany? to moze pare rzeczy wyjasnic... np. niechec to przecinkow i konstruowania czytelnych zdan...
ludzie! picie przed 18 rokiem zycia naprawde niszczy rozum! |
Ja proponuję, zamiast pokazywania, że masz większą wiedzę niż nauczyciel z infy, żebyś do niego podszedł po danych zajęciach i w NIEOBECNOŚCI innych uczniów z twojej klasy przedyskutował dany temat.
Żaden wykładowca czy nauczyciel (szef firmy) nie znosi jak w obecności innych uczniów (pracowników)podważa sie jego autorytet. Naprawdę, daj sobie na wstrzymanie i na spokojnie spróbuj pogadać z nauczycielem. Jak zauważy, że faktycznie masz pojęcie o rzeczy to dostaniesz ocenę na która zasługujesz. Tak wygląda rzeczywistość, znam to z doświadczenia. Co prawda nie ze szkoły, bo wtedy nikt mi o tym nie powiedział (i dlatego miałem z infy 3, bo sie za bardzo wychylałem, chociaż chodziłem na dodatkowe zajęcia)ale gdybym posiadał tą wiedzę postąpiłbym inaczej. Pozdrawiam |
To bardzo fajnie ale niektorzy chodzili do normalnych szkol, gdzie pijanstwo na lekcjach nie bylo czyms za co mozna bylo sie pochwalic.
|
Cytat:
Mylisz się może albo ja się mylę w podstawówce w 8 klasie siedzialem na lekcjach pijany i zachowywalem się po chamsku a mialem oceny dobre w liceum pilem czasami w szkole i mialem oceny średnie do 3 klasy pod koniec 3 w liceum mialem dostać 4 z polaka ale jakoś się tak stalo że miesiąc przed zacząlem chodzić z z polonistką i malo co mnie nie uwalila za to moral jest taki że nie patrzą na styl zachowania bycia ale raczej na coś takiego jak subiektywna antypatia lub sympatia zresztą zauważylem że często oceny są wystawiane aby nie psuć wizerunku ucznia stąd może być tak że masz 1 2 3 a dostajesz 3 bo dopisują parę ocen u mnie w liceum tak 2 osoby przepuścili aby tylko mieli komisy i zdali stare dzieje ale niezle:) powiem że nauczycieli większość nie patrzy na ubiór zachowanie ale na ogólne to coś co nazywa się szacunkiem do przedmiotu mi tamta polonistka co z nią chodzilem powiedziala parę razy na czym to polega i w każdym razie to nie polega na tym że uczeń się nie podoba ale o ogólny wizerunek ocen np ma jednego lacza z klasówki i 4 piątki to dostaniesz 4 albo masz 4 piątki i jednego lacza za brak zeszytu to dostaniesz 5 |
Bardzo dobrze ze ci postawila 4 , widac masz za wysokie mniemanie o sobie. Nic dziwnego przychodzisz pewnie na zajecia z guma do zucia i pokazujesz calej klasie jaki to z ciebie chojrak, ze co to dla ciebie jest napisanie wizytowki w pascalu itd. A do tego myslisz ze prowadzenie zeszytu to nie twoj obowiazek skoro jestes taki wszechwiedzacy, a taki jest wymog na piatke, nie masz zeszytu nie masz piatki proste.
|
Re: bardzo dziwne- nauczycielka chyba mnie nie lubi.
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39. |