![]() |
help!
witajcie! jesli chodzi o kopiowanie jestem zupelnie zielony. stad moj problem. chce przegrac plytke audio. niby mam soft: clonyxxx, profiler, clone. clony nie znajduje na plytce nic (choc jest zabezpieczona). przechodze do profilera i przekazuje do klona profil taki jaki mi sugeruje program, wypalam. schodza sciezki i dzwiek. jednak OK jest tylko pozornie. podczas odtwarzania na wypalonej plycie slychac przerwy, "cos jakby podskakiwala igla gramofonu". w czasie trwania utworu winamp nagle przeskakuje do innego Tracka (???) przy wlozeniu plyty do zwyklego odtwarzacza, daje komunikat NO DISC.
probowalem roznych mozliwosci ustawienia profilu, ale efekt zawsze ten sam. probowalem z Nero, ale on nawet nie dygnie tego krazka. moze ktos pomoze mi to przejsc??? |
z tego co zrozumialem jest to plyta AUDIO a nie MIXED wiec proponuje :
1.) uzyc innego programu (Alcohol 120% Clony i Alcoholera) 2.) zgrac tracki na empecki i je wypalic np. Nero :) |
Pomysł nr2 pana mallowexa jest niezły, ale nie MP3, bo jest to kompresja stratna. Lepiej wykorzystaj program np.: CDex. Za jego pomocą otrzymasz pliki WAV, a dopiero te nagraj na płytę audio. Jeżeli to nie pomoże to daj znać (byle szybko bo za tydzień jadę na wakacje) to podeślę Ci mailem starą DOSową odmianę tego programu, a ta jest za głupia aby przejmować się zabezpieczeniami.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |