![]() |
no jak se ten profil w profilerze nazwiesz taki zaznacz w clone
|
Tzn.zazanczyc PSX czy ten co ty pokazujesz na swojej stronie
_CCD_Plofiler?? |
1.) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=21895
2.) sprobuj alcoholem, acoholerem, colnym :) |
Mam profile i robie tak ten sam klon do odczytu i przy zapisie i nic z tego dalej jest ze zly format plytki choc raz mi sie udalo tak jak pisale ale nadal nic :-(
|
Je¿eli znasz zabezpieczenie - to ¶ciagnij sobie profile do clona - s± nawet tu na forum - i wtedy w procesie kopiowania po wybraniu napedu ¼ród³owego - clone pokazuje profile, ktore moze uzyc - wybierasz ten odpowiedni. Potem ten sam przy zapisie i ... po sprawie.
|
PomÓ¯cie Prosze!!!
Jestem zielony w tej materji choc moze nie dokonca,pewnie robie jakis czeski b³±d ale robie!!:-(.Chodzi o przegranie p³ytki dzikeiej na dzika uda³o mi sie to raz choc nie wiem jak to zrobi³em:-)Uzylem clonu ale chc±c zrobic to ponownie nic niewychodzi:-(.Czy nap znajac zabezpieczenie trzeba zaznaczyc to samo przy odczycie i zapisie????.Poprowaæcie mnie zarekê od A do Z co i jak trzeba przycisnac i zaznaczyc.Do tej pory natkno³em sie na zabezpieczenie PSC/LybCrypt i co w tym Clonie dokladnie naciskac??:-(Zmarnowalem juz ful dyskietek a tylko jedna dziala i nie pamietam kolejnosci.Znajdzie sie dobra dusza aby pomóc??
Bede wdziêczny niesamowicie:-)))dzej@ko.onet.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:49. |