![]() |
Tą starą reklamę to spokojnie można było wyrzucić, ale z tą nową jest ten problem, że po wsadzeniu odpowiedniego kodu trzeba stronkę odświeżyć.
Odnośnie programów do spolszczeń - używam tylko ResHackera, reszta mi nie odpowiada. |
ok juz dziala
|
Ciekawa stronka...
Juz zasysam niektore pliki. Pozdro;) |
Cytat:
Co do stronki. Nie dziala mi teraz! |
Cytat:
|
Cytat:
|
btw. Jaki jest najlepszy program do edytowania zasobów, w celu zrobienia polskiej wesji?
Dotąd robiłem spolszczenia do programów na własny użytek programem ResHack, jest jeszcze Restorator, czy są jeszcze jakieś? Zamierzam równierz robić spolszczenia i je udostępniać Oczywiście to nie być żadna konkurencja dla strony www.MyCreation.prv.pl , już od jakiegoś czasu o czymś takim myślałem. Poza tym nie będę robił spolszczeń, które już istnieją, bo byłoby to bezsensowne. |
A dokladnie musisz dac: <?php exit(); ?>) zeby wywalic ta reklame :D
pozdro ;) |
@Ziele, nie tylko on > www.kess.snug.pl > Forum i on stamtad to zna :D
pozdro ;) |
Zapytaj miśka7 (misiek7) bo on umie wyłączyć reklamę na lycosie ;)
|
Pozbyłem się tej chorej reklamy pewnym kodem, ale stronkę trzeba odświerzyć, żeby w temporary się zapisała i wtedy już chodzi dobrze.
|
mysle ze mlodych to raczej zainteresuje ;p
unia czeka i trzeba znac jezyki :) a uzywajac programu anglojezycznego mozna nieco wzbogacic slownictwo PS. stronka jak dla mnie nienagannie wykonana DOPISKA: cos nie tak z ta strona, nie moge wejsc do MOJE TLUMACZENIA :blee: caly czas cos wczytuje ale tylko ten banerek po prawej sie przeladowywuje :P i chyba tak w nieskonczonosc :o |
Nowa strona ze spolszczeniami do programów!
Witam,
wszystkich pragnę zaprosić na moją nową stronę MyCreation.prv.pl. Zamieściłem na niej spolszczenia mojego autorstwa, m.in. do WinZipa, ACDSee, Need For Speed'a oraz wielu innych programów i cały czas przybywa nowych tłumaczeń. Myślę, że wszyscy, którzy lubią mieć swoje ulubione programy po polsku, będą zadowoleni. Czekam na opinie i zapraszam do wpisywania się do księgi gości, dodawania komentarzy i głosowania na moją stronę w konkursie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29. |