![]() |
Cytat:
Tak, tak, najwieksza uwage poswiec K¦, pisalem kedys jak to wygral pewien dyski twardy -- choc tak naprawde przegral, bo niewierze w taka pomylke........ |
|
:jupi: Dzięki za te podpowiedzi... mam jeszcze dużo czasu, więc przejrzę wszystkie te propozycje dogębnie.
A może jeszcze jakie¶ witrynki kto¶ zna?? Pozdroow! |
Kup sobie k¶ tam to bedziesz miał materiału na cał± prace magistersk±
Pozdrawiam. |
Cytat:
w tym numerze znajdziej testy kart ATI tytul artykulu: 3:0 dla ATI |
ja bym zglosil CDAction poniewaz rozne recenzje sa u nich naciagane, przyklad -> masz tu linka do skana z 2 recenzji dziwnym trafiem "suszarkowy" fx jest bardziej ekonomiczny od swojej mx'owej odmiany - wg mnie niezly :D :D :D
poza tym jeszcze jest Chip ktory bodajze w przedostatnim wydaniu walnal mega test gf4ti - argumentowali to tym ze pojawily sie jakies nowe modele, agp 8x i trele morele :) mi to smierdzi ukrytym sponsoringiem nvidi :blee: |
Kryptoreklama
:help: :uczen:
Witam, witam! Mam zamiar napisać pracę magistersk± o nieuczciwych testach sprzętu w prasie komputerowej oraz na stronach internetowych, czyli o tzw. KRYPTOREKLAMIE, która jest zabroniona przez nasze prawo, a mimo to szeroko stosowana (np. artykuły sponsorowane nie oznaczone odpowiednim komunikatem). Jeżeli ktokolwiek zna takie przypadki, to proszę o przykady. (Jeszcze lepiej, gdy macie na to dowody, np. raż±ce różnice w testach różnych pism lub stron) Pozdrawiam i czekam z nadziej± na Wasze posty :3msie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:16. |