![]() |
Deinstalka Outlook Express
Ok. problem Panowie (i Panie) polega na tym ze mam walnieta wersje Outlook Express pod WinXP. Z reszta sam ja niegdys zwalilem ale to nie istotne... a moze i istotne... ok! Najnormalniej powywalalem pliki z folderu z OE. Teraz chce sobie to na nowo zainstalowac i qpa. Nie da sie, tzn da sie ale ani w foldq OE nie przybywa plikow ani nic :( Oczywiscie probuje to zrobic z cd WinXP ale nic z tego. Mowie sobie zainstaluje pakiet IE6 (zaciagniety z jakiejs stronki) i bedzie dobrze bo taka nakladka to powinna ruszyc... ale znow sie nie da, bo wywala mi na dzien dobry ze na kompie jest zainstalowana nowsza wersja i dalsza instalacja nie moze byc kontynuowan. Pierwsze co sie nasuwa - zdeinstalowac (z dodaj usun programy) IE i OE... no ale nawet po zdeinstalowaniu wywala ten sam komunikat ze jest juz nowsza wersja (( Po tym dluzszym wywodzie (sorki ze taki dlugi) pytam. Czy jest jakis program ktorym moge "doszczetnie" wypierniczyc obecnego OE i IE zebym mogl zainstalowac prawidlowo tego zassanego??
Z gory dzieki za wszelkie propozycje! Pozdrawiam artoor |
ja znam taka jedna komende ktora na bak pomoze
/format c: |
Re: Deinstalka Outlook Express
Ilość załączników: 1
Cytat:
ps. oe niemozna wywalic z systemu, nawet jesli zrobisz to za pomoca dodaj/usun programy bo... -> |
Cytat:
|
Re: Re: Deinstalka Outlook Express
Cytat:
. . . . . No a jednak znalazlem cos co mnie zaskoczylo (dla zainteresowanych znajduje sie to TUTAJ ) To jednak nie zmienia mojej sytuacji... bo nie hula :( Pozdro |
Zrob "odswierzenie" systemu, odpal cd z xp pod dosem, po sprawdzeniu dyskow zapyta sie czy naprawic aktualnego windowsa, nadpisza sie latki systemowe, service packi, ale nie bedziesz musial od nowa sadzic dziesiątek programow ;) potem cos na slodko i po klopocie ;)
Raz mi sie outlook zwalił, gdy Tweakerem zmienilem windowsowa domyslna sciazke do folderu program files, zreszta caly czasa sie wykrzacza, kiedys pomordowalem sie z rejestrem i wyszlo ... zrobilem kopie galęzi i caly czas ja uaktualniam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:D sciagnalem sobie TA LATE do IE i OE dziala wiec nie trzeba bylo ani formatu c, ani nakladki :D Jednak dziaki za pomoc!! Pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |