Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   problem z nagrywaniem (https://forum.cdrinfo.pl/f2/problem-nagrywaniem-22095/)

avi__2002 06.06.2003 22:55

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ehh nie rozumie na jakiej podstawie sadzisz ze Nero Express nagrywa lepiej niz klasyczne nero ???

Przeciez Nero Experss to jakby obrazkowa wersja nero która prowadzi za raczke nowych "palaczy" - tworzysz płyte na zasadzie kreatora.

NIE ma róznicy czy wypalisz CD nero Expres czy Nero klasycznym 0 jakosc musi byc ta sama bo to praktycznie jeden program ! - tyle ze NE jest bardzo uproszczona wersja !

Moja rada na Twoj problem AVI - wyłącz nero Express / a jesli masz TYLKO nero Express to zaopatrz sie w NORMALNE KLASYCZNE NERO /

Przejdz do opcji i sprawdz na jakim dysku tworzona jest kompilacja cd - nero / czy nero Expres tworzy sobie na hdd najpierw dane ktore zostana wypalone - taki Nerowski TEMP.

Mozliwe ze brakuje Ci miejsca na hdd i kompilacja nie chce sie utworzyc.

Jesli masz miejsce na innej partycji poprostu ustaw w nero na ktorym hdd ma tworzyc sobie plik tymczasowy !

oki dziekuje

Laser 06.06.2003 21:32

Ilość załączników: 1
Witam !

Ehh nie rozumie na jakiej podstawie sadzisz ze Nero Express nagrywa lepiej niz klasyczne nero ???

Przeciez Nero Experss to jakby obrazkowa wersja nero która prowadzi za raczke nowych "palaczy" - tworzysz płyte na zasadzie kreatora.

NIE ma róznicy czy wypalisz CD nero Expres czy Nero klasycznym 0 jakosc musi byc ta sama bo to praktycznie jeden program ! - tyle ze NE jest bardzo uproszczona wersja !

Moja rada na Twoj problem AVI - wyłącz nero Express / a jesli masz TYLKO nero Express to zaopatrz sie w NORMALNE KLASYCZNE NERO /

Przejdz do opcji i sprawdz na jakim dysku tworzona jest kompilacja cd - nero / czy nero Expres tworzy sobie na hdd najpierw dane ktore zostana wypalone - taki Nerowski TEMP.

Mozliwe ze brakuje Ci miejsca na hdd i kompilacja nie chce sie utworzyc.

Jesli masz miejsce na innej partycji poprostu ustaw w nero na ktorym hdd ma tworzyc sobie plik tymczasowy !

tomall0 06.06.2003 20:07

Cytat:

avi__2002 napisa***322;(a)
tzn lepsza jakosc nagranych płytek doradzcie co moze byc przyczyna
Jakość??? ??? ???

avi__2002 06.06.2003 19:39

tzn lepsza jakosc nagranych płytek doradzcie co moze byc przyczyna

pawelblu 06.06.2003 19:28

nero express >>> feurio - nie wiedziales ;p

Maciej 06.06.2003 19:16

Cytat:

avi__2002 napisa***322;(a)
tylko zalezy mi na tym nero expres bo tam lepiej nagrywa plyty
lepiej...?:chytry: tzn.lepsza jakość nagranych płytek...?||

avi__2002 06.06.2003 19:08

tylko zalezy mi na tym nero expres bo tam lepiej nagrywa plyty

kizio 06.06.2003 19:07

Spróbuj nagrać to najanowszym Nero a nie nero express.

cana 06.06.2003 18:56

a może by tak więcej danych lub poczytać faq'a / choć poczytanie tego nigdy nie zawadzi/

pozdro

avi__2002 06.06.2003 18:26

problem z nagrywaniem

czesc wszystkim chce nagrac płyte audio w nero expres jak dodaj piosenke to wyskakuje mi brak pamieci prosze odpiszczie o co chodzi dzieki pozdrawiam narka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04.