![]() |
Wulgarna okładka
|
No i co? Czym się podniecasz? 8)
|
Cytat:
Uważasz takie rzeczy za podniecające? Ja z pewnością nie! Dla mnie to szczyt głupoty, nic więcej! :P |
Cytat:
|
czegos takiego jeszcze chyba nie bylo...
a wedlug tego co napisali to koles to zrobil specjalnie... :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie tak powinno :D Mi również to wisi. Szkoda tego gostka jedynie - wykazał się 'dziką fantazją' a teraz bedzie musiał za to zapłacić... jemu chyba nie jest do śmiechu 8) |
ja tam nie wiem czy moze powinienem sie wypowiadac czy tez nie... bo dzieci nie mam ale daze do tego ze... nie chcial bym aby moje dziecko jeszcze z ksiazki uczylo sie przeklenstw... wystarczy ze wszedzie w okolo tego pelno...
troche nie rozumiem rozumowania niektorych... no ale w sumie... mozna i tak... kazdy ma swoje zdanie... jak by nie patrzec... |
Witam!
mnie to rowniez wisi... ale autor okladki to niezly gigant :) podoba mi sie pomysl... hehehe jak widac dzieci z 6 klasy za madre sa... chyba za wysoki poziom mamy :P a tak na powaznie to tylko pogratulowac pomyslowosci i spostrzegawczosci. |
A tak z innej beczki. Jakie pismo runiczne zostało użyte w władcy pierścieni?????? Germaniskie, gotyckie.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja tam zadnych wulgaryzmow nie widze ... moglby ktos mi je screenem wskazavc ?
|
Cytat:
Moje zdanie na ten temat? Nie mówie tak nie mówie nie. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:19. |