Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wiosenne imprezy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiosenne-imprezy-22166/)

eloise 08.06.2003 03:36

wiosenne imprezy

witajcie wszyscy ludzie lubiący dobrą zabawę !!!

chciałem zapytać w jaki sposób spędzacie wolny czas

ja właśnie wróciłem z ogniska w lesie (było nas koło 50 osób) impra za***ista, pieczona kiełbasa, piwo, wiśniówki, mendownia oczywiście do nas zawitała, mówiąc że zakaz palenia ognisk, bo susza itp.

może podzielicie się wrażeniami z waszych imprez

wybaczcie za to, jest 3 na ranem i jakoś nie ogarniam wszystkiego, widać za dużo browaru dziś wchłonołem

puch 08.06.2003 09:05

Wiesz - imprezka fajna i można się tak świetnie bawić (kiełbaski z ogniska i do tego odrobina browarku, i np. jakaś gitara, to świetna rzecz, jeśli jeszcze towarzystwo fajne), ale rozpalenie ogniska w lesie przy tak piekielnej suszy było co najmniej nierozsądne i bardzo ryzykowne - i tu popieram niebieskich czy zielonych - mieli absolutną rację.

Chyba nigdy nie widziałeś pożaru lasu... albo lasu po pożarze!

Ja w miarę często bywam na takich (ale mniejszych!) imprezkach w gajówce na skraju lasu - ale ognisko palone jest w przygotowanym do tego miejscu, daleko od drzew, otoczone kamieniami, i ZAWSZE mamy pod ręką gotowe dwa wiadra wody - ostrożności nigdy dość.

shyja 08.06.2003 16:43

niop, co prawda nie obowiazuje jeszcze zakaz wstepu do lasu ale jest 3-ci stopien zagrozenia pozarowego (czyli najwyzszy) i nalezy uwazac z ogniem w lesie, bylo jest i bedzie mi to wpajane od dziecinstwa gdyz mieszkam na osiedlu lesnikow :) i w sumie w szkolach powinni robic od czasu do czasu jakas pogadanke na ten temat z dzieciakami (tak jak np. "pan policjant i zasady przechodzenia przez droge") :)
a co do imprez to zdazaja sie ciekawe choc przyznam ze nie przepadam szczegolnie za imprezami w plenerze :) wole kluby i puby

paja 08.06.2003 19:50

Ja tam wczoraj byłem na weselu u siostry ciotecznej fajnie było teraz czuję się jak by mi ktoś pałą w łeb przywalił !!!
Cała noc do rana oczywiście cała moja rodzinka nawalona była a jak cała to cała :)

eloise 08.06.2003 19:53

no i mam to na co zasłużyłem - syndrom dnia poprzedniego

siedzę cichutko, nie wykonuję gwałtownych ruchów, sporo płynów piję...

ufff byle do wieczora

-Sid-The-Rat=> 08.06.2003 21:14

palenie ognisk w lesie to hmmm... glupota - a laczenie tego ze spozyciem to prawie samobojstwo - zwlaszcza ze po spozyciu wszystkei dobre rady sa lamerskie i budza usmiech politowania na ogorzalej twarzy weterana kilku butelek
lesnicy mieli racje i kropka

co do imprezek... w sumie kazdy lubi co innego wiec co sie bede rozpisywal :) ale lepiej zeby alkoholu bylo mniej niz wiecej

piotrek123 08.06.2003 21:55

Powiem krótko: Muzyka, browar, grill, kobitka:cool: :jupi: :piwo: :uscisk: :spoko:

ed hunter 28.04.2018 11:40

Znalazłem odpowiedni temat, całkiem na czasie! :D

A czas za wolno leci, bo bym się już piwa napił, a muszę jeszcze pojechać, w sumie piwo też kupić, bo 3 puszki, to z czym do ludzi? :D

Co prawda rano do roboty, ale niech to będzie z 5 puszek, bo gorąco się robi. :D

siwymariusz 28.04.2018 13:42

@ed podziwiam Cię za " Znalazłem odpowiedni temat, całkiem na czasie! " :)

ed hunter 28.04.2018 13:46

No, już się mogę piwa napić, a impreza właśnie była na ulicy, kanalizacja się zapchała, bo majstry wałki do malowania wrzucili. :sciana:

:piwo:

Zetoxa 28.04.2018 15:11

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1404182)
... bo majstry wałki do malowania wrzucili. :sciana::piwo:

pewnie pijane były :spoko:
pijane wiosną toast2

ed hunter 28.04.2018 15:17

Polecam lekturę.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...98&oe=5B9AA92E

joujoujou 29.04.2018 09:38

Pić trzeba umić! :tak!:

dalmashin 29.04.2018 22:22

Co tu umić? Chlust do ust i heja.

ed hunter 30.04.2018 17:18

Cytat:

Napisany przez dalmashin (Post 1404232)
Co tu umić? Chlust do ust i heja.

O właśnie, tak zrobiłem z setkową przepalanką Soplicy, za ciepła, ale z suszonymi owocami, prawie niesłodka, dobra, piecze, aż zobaczę ile to ma mocy.

Aż okulary zmieniłem dla pewności, 36%. :spoko:

toast2

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:30.