![]() |
Jeszcze jedna propozycja (przyklejone tematy)
Troche sie za bardzo mysle rozpedziliscie - 5 tematow? Jasne ze to nie jest wielki klopot ale akurat te tamaty chyba niczym nie zasuguja na specjalne traktowanie?
"Nagrywarki ktorych nie da sie podkrecic" - dziwne wogole... nie powinno byc o tych ktore daja sie podkrecic? Zreszta - moje zdanie jest takie: jak komus nie starcza pomyslowosci i sily woli na poczytanie testu napedu to nie powinien za podkrecanie wogole sie brac! Nie wsperajcie leni... "Nie pytaj prosze..." kolejny przerosformy nad trescia. Pytali sie, pytaja i beda sie pytac. Zreszta co jakis czas takie pytanie jest jak najbardziej na miejscu mysle, bo przeciez wchodza nowe modele. "Przerobka..." - ehhh to juz artykuly na stronie glownej CDRinfo sa za daleko? znowu wspieranie tych najbardziej leniwych... "FAQ Overburning..." - przeciez jest artykul na temat Nero na CDRinfo! "Podstawy podpinania..." - no to chyba jedyny temat ktoruy wydaje mi sie wart przyklejenia. Konkretne informacje ktorych nie ma za bardzo nigdzie indziej zebranych do kupy. |
coz.. to moja robota - i chyba jednak to zostawie (choc o przerobce LG to pierwsze widze :))
faq to overburningu ograniczyl pytania na ten temat - artykul na cdrinfo tonie w morzu innych artykulow - czasem ciezko mi tam cos znalesc - a co ma zrobic zupelnie nowy lg vs liteon - hmm... powtarzajace sie pytania irytuja chyba kazdego, choc faktycznie tamten post sie juz troch eprzeterminowal - odklejam go jednak za to uwazam za udany post o niepodkrecalnych napedach - i on zostaje dzieki za uwagi |
Twoja wola choc zdania nie zmienie. Na innych forach przyklejane tematy tyo te ktore sa czyms nowym albo zawieraja informacje gdzie indziej trudno dostepne...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |