![]() |
Spróbuj użyć jakiegoś programu do katalogowania MP3 np. to http://download.chip.pl/download_2359.html
|
nie sprawdzałem ale jest taka możliwość ale weź w nero overbuning na max (nie wiem ile się da) audio cd i wpakuj to tak jak byś miał to nagrać i w dolnym pasku powinno być pokazane ile czasu to wszystko zajmuje
|
Cytat:
|
Jak masz XP to on tez pokazuje czas trwania zaznaczonych plikow
|
Cytat:
|
Nie wiem czy dobrze rozumiem, bo odpowiedz wydaje mi sie banalna.
Wrzuc te pliki do WinAmpa. Wlacz podglad playlisty. Na dole jest podany czas aktualnie podstwietlonej mp3/czas calej playlisty. Aby okreslic ktore utwory utworza mniej wiecej 80 minut, zaznacz je (z shiftem i/lub controlem) na playliscie. Na dole uzyskasz wtedy czas w postaci zaznaczone mp3/czas calej playlisty. Gdy juz dobijesz do 80 minut, to wystarczy ze znaznaczysz te same zbiory w eksploratorze (badz co tam wolisz) i przeniesiesz do innego folderu. |
CDA pytanie..jak to zrobić i czym..
Problem jest następujący mam 120 plików mp3 nie znam czasu trwania ich , pytanie brzmi: czy istnieje możliwość że wszystkie walnę do jakiegoś programu i on poda czas ich? Mianowicie chodzi mi nie o samo podanie czasu ale żebym podzielić mógł to na logiczne foldery i potem palil na cdkach 80 minut. Bo sam czas mi nic nie da bo będę musial zliczać kalkulatorem czas. i wiadomo...feurio nie mogę użyć.To tak jakbym chcial zrobić inwetaryzację zbiorów mp3...potem wypalić z posegregowanych folderów.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |