![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
Witam.
No z moich skromnych zasobow myslowych cos tam sie wydobywa, ze nie da sie nagrac plikow o nazwie dluzszej niz 64 znaki -- chyba bo nie jestem pewien. Uscislajac: JA nie znam takiego sposobu. Wydaje mi sie, ze nawet Joliet ma swoje ograniczenia co do dlugosci - nawet jesli jest wlaczone zeby dopuszczal do 255 znakow, to i tak w momencie dodania pliku, ktorego nazwa z rozszerzeniem przekracza te (chyba) 64 znaki, Nero w kompilacji wyswietla ta nazwe kursywa (no i oczywiscie nazwa sie nie nagra poprawnie). A to ze kiedys miales te _ :chytry: to znak niechybny :jezyk: ze miales wylaczony system nazw plikow Joliet i Nero nagrywal to jako czyste ISO. |
Zajrzyj tutaj:
http://cdrinfo.pl/cdr/artykuly/dlugie_nazwy/dnazwy.php |
Joliet i nazwy plików
Witam,
Chciałbym nagrać kilka plików mp3 jako Data. Problem w tym, że Nero wyrzuca mi komunikat, iż nazwy niektórych plików są niezgodne z Joliet itd. Jak wezmę Kontynuuj to wyskakuje błąd i po nagrywaniu. Jak nagrać plik, którego nazwa ma powiedzmy 100 znaków, tak aby nic mi się nie pozmieniało (miałem tak kiedyś, że zamiast spacji miałem _, a ponadto wszystko było dużymi literami). Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |