![]() |
Co myslicie o YAMAHA CRW-2100e (16/10/40) EIDE
Wszystko niby ladnie pieknie tylko ze nie ma ani JustLinka ani Burnproofa.
Ktos ma ta nagrywarke ??? Jesli tak to prosze o kontakt. |
Nie mam tej nagrywarki, ale zastanawiam się nad kupnem nowej (teraz mam Yamahe 8x4x24) i zastanawiam się nad nią i nad TDK CyClone 16x10x40 i chyba wybiore TDK. Po pierwsze: ma burn proof, po drugie pracuje w trybie DAO-RAW. Jedyną zaletą Yamahy jest fakt, że się nie psuje (moja od roku nie szwankuje)
|
A ja mam taką nagrywarke i moge powiedzieć że jest OK. Od początku zakupu nie popsułem żaden płytki, chociaż nie ma burn profa ani justlinka, ale ma za to 8 MB buforu i to jej wystarcza.
PZD Schwarz |
Mam ją od niedawna i jestem z nej bardzo zadowolony mimo iż nie poznałem jej do końca
|
a ja mysle, ze lepiej plextora, ew. tdk,
zawsze jest burn-proof, a ze nie popsula zadnej plyty to cud, szczegolnie przy przegrywaniu w locie, przy porysowanej plytce to i 16mb buforu nie pomoze |
ja mam co prawda Yamahę 8824e i nie zniszczyła mi jeszcze żadnej płyty szczeże polecam tę firmę -wszyscy ją chwalą jest niezawodna. tylko zastanów sie czy potrzebujesz tak szybką bo im szybciej wypala tym niedokladniej i droższa jest .jeśli nie wypalasz masowo to kup wolniejsza i tańszą a do płyt audio to im wolniej tym dokladniej.
|
wedlug mnie jest oki
8mb b. robi swoje! btw uruchomil ja ktos pod lunuxem? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |