![]() |
Easy CD Creator 5.0
czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi na czym polega różnca między ecdc 5 basic a ecdc 5 platinum, posiadam basic i nie wiem dlaczego nie mogę nagrywać na cd dużej ilości plików muzycznych, pomimo że mają format mp3, nie mam tez niektórych opcji w menu(tzn są ale szare i nie można z nich korzystać)Bardzo proszę o odpowiedź bo niestety "easy" było kupić, ale dalej nie jest już tak łatwo.
|
Wersja basic to jest wersja próbna czyli z ograniczeniami np do wypalenia 100 plików mp3 itp.
|
proponuje zalatwic se nero albo winoncd
|
Basic - jak sama nazwa wskazuje, ma ograniczone opcje, do podstawowych.
-Platinium - to wersja komercyjna, pelna. Kiedys uzywalem, ale po doswiadczeniach okazalo sie, ze Nero jest lepszy i nie wprowadza takich ograniczen. Z wersji Pltinium ECDC, uzywam jedynie z DirectCD. |
Czy Nero czy Easy CD to dyskusja tak stara jak co wolisz brunetki czy blondynki.
Ja osobiście przetestowałem kilkanaście programów do nagrywania i pozostałem przy Easy CD Creator ver. 4.05 dołączony do nagrywarki HP. |
Cytat:
|
a ja zawsze wole roxio
easy cd creator juz od wersi 3 a teraz 6 !super.
co do ktory lepszy,kwestia gustu chociaz easy cd nie robi overburn:( ale i tak wole 100% od nero. co do twojej wersi basic-szukaj wersi 6 pelnej a bedziesz zadowolony , bo nawet przyszle nero 6 jest zywcem skora sciagnieta z roxio 6:jupi: |
chwila, chwila! easy cd creator 6 nie ma opcji "overburn" ?? czy zle zrozumialem [mam nadzieje ze to 2gie :/]
|
nie obsługuje overburningu, dobrze zrozumiałeś
|
Ja używam Nero 5.5 i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.Jakoś nie jestem przekonany do tych z Roxio :cisza: .
|
A ja korzystam z obydu softow i na zaden nie narzekam. W zaleznosci od kaprysu i potrzeby. Ale zdecydowanie wple DirektCD.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:32. |