![]() |
210mb / 24min czy te małe kompakty grają w samochodzie ???
Tak jak w temacie, kupiłem wczoraj małe kompakty, tak bardziej dla bajeru niż z potrzeby.
Wchodzą one w te mniejsze otworki w naszych CD-Rom'ach. Ale czy moge je włożyć do samochodu ? W samochodzie komapkt wkładam tylko minimalnie po czym go samo wciąga. Jeśli ktoś sie już z tym spotkał, do dajcie znać. Dzięki. shuma02 |
Nie wiem jak w samochodzie, ale sprawdzalismy cos takiego na iMac'ach (te kolorowe, maja wbudowana nagrywarke z ladowanie wlasnie slot-in). Nie bylo problemu z pobraniem, odtworzeniem i oddaniem.
Na Twoim miejscu jednak uwazal bym (co nie znaczy, ze nie sprobowal jej tam wlozyc), a wczesniej sprawdzil czy jakby co, to sie dobiore do tego radia i samemu wyciagne plyte ;) W instrukcji nic nie ma na ten temat? |
z ciekawości nie wytrzymałem, i podpalony postem kolegi kompakt włożyłem gotowy na wszystko...
a tu wszystko gra i buczy na moim Pionerze. shuma02 |
jeśli tacka ma "wytłoczkę" na te 8cm krążki to duże prawdopodobieństwo że podchwyci..
|
Re: 210mb / 24min czy te małe kompakty grają w samochodzie ???
Cytat:
Ale jak odtwarza sie w wiezach nie sprawdze, bo niestety zaden sprzet u mnie w domu nie czyta RW Audio (poza oczywiscie komputerem). |
W mojej domowej wieży hula aż miło, ale ja mam szufladę z wytłoczeniem w środku, czy bez tego będą pracowały poprawnie nie mam pojęcia (ale jak znam siebie to na pewno sprawdzę).
|
w zmieniarkach samochodowych na 99% nie pojda - toto chwyta standardowa cd za krawedzie a ta jest za mala
btw - po ile macie te male CDRW i CDR - u mnie rw sa za ok 6zl a r za 3 - oczywiscie w pudle |
Cytat:
|
Ostatnio kupilem Dysan'a RW HS za 3,40 :chytry: w sklepie 8)
|
Cytat:
Cytat:
|
najlepiej to sprzawdzić w instrukcji sprzętu/dane techniczne na wszelki wypadek przed załadowaniem cdika czy łapie 8cm.:spoko:
Z RW jest gorzej bo tych to nie czyta dużo domowych i samochodowych sprzętów. No ja ostatnio zaryzykowałem i włożyłem małą RW do Discmana Sony - wszystko pięknie grało :) Kupiłem Dysana mini cd-rw za 3,3zł/sztuka |
Cytat:
|
male to i zgubic latwo :)
|
Cytat:
|
i jako dyskietka MRW albo incd sie sprawdza
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |