![]() |
Który format muzyki najlepszy???
Który format muzyki jest najlepszy (tzn. ma najlepszą jakość)
|
czy ty wiesz o czym piszesz? bo chyba nie
ape jest formatem bezstratnym - to to samo co wave a format bez konkretnych ustawien i potrzeb nic nie znaczy - zadaj pytanie inaczej... |
Tutaj są testy odsłuchowe muzyki skompresowanej różnymi kodekami:
http://mp3.wp.pl/p/test/ |
Hmm, zgadzam sie z Sid'em. Zalezy do czego potrzebujesz muzyke itp. Bo jezeli jest tu ape to wav tez powinien byc w ankiecie :). Sid nie wyjasnil o co chodzi ze ape to skompresowany wav'e, ale nie zakodowany.
|
nie spodziewajcie sie wiele po CZ*MS(*zmienilem*) TAKIM jak kizio.......
|
Cytat:
|
Cytat:
ja osobiscie uzywam formatu MP3 192 albo 224kbps ale np. Sid to inna historia, bo jak wiadomo to on preferuje tylko MPC przy jakosci BRAINDEAD || najlepiej bedzie jak sam podejmiesz decyzje, oczywiscie mozesz sie kierowac wskazaniami forumowiczow i troche potestowac te formaty i "zobaczyc" ktory jest lepszy dla twojego ucha ;) |
-q10 - czyli above braindead :)
do archiwizacji albo ape - srednio 5mb na minute (wav - 10mb na minute) - lub mpc q10 - wtedy jest to ~300kbps zrzucac EAC |
dla mnie mp3 jest wiecznie zywy, choc co lepsze utwory lepiej kompresowac do mpc :)
|
Cytat:
Zwracam szczególna uwagę na słówko "CZYMS" Co jest????????????????????????? Gdzie jest moderator? Przecierz to zdanie jest obraźliwe!!! |
A propos moderatorów to dlaczego mój licznik postów stoi w miejscu??
|
Cytat:
.....ludzie sa nieodpowiedzialni, REKLAMUJA, a pozniej....... |
mqy:
Wyciąg z regulaminu forum: § -12- Korzystając z Forum dyskusyjnego należy przestrzegać zasady netykiety. Na Forum nie będą tolerowane wypowiedzi, których forma lub treść może sugerować niedostosowanie wiekowo-emocjonalne w jakimkolwiek stadium. Korzystanie z dobrodziejstw internetu ma być przyjemnością, a nie smutną koniecznością czytania pokazów zdolności lingwistycznych co niektórych użytkowników. |
MQY jak masz jakiś problem dotyczący Kizia to walcie na privie. Kizio duzo mi pomógł i nie pozwole go obrażać! Jak jush zauważyłeś nieczesto zdarzają sie takie posty w TWOIM stylu tu na foru. Jakoś staramy sie nie obrażać ale skoro ty chcesz być INNY t twoja sprawa!!Narka
|
Cytat:
.........NIE PRZEPRASZALEM KIZIA!!! ZEBY SOBIE KTOS ZLE NIE POMYSLAL!!!!......... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |