![]() |
GTA Vice City PL Patch
Ilość załączników: 1
Witam !
Dla zainteresowanych - patch do GTA VC - polskie ogonki są :) patch jak mozna wyczytac z tego co napisal autor jest nieoficjalnyi oficjalnego nie bedzie :) - mi wystarczy ten :) Aha - wszystko nie jest przetlumaczone :( patch jest cały czas rozbudowywany |
Wszystko fajnie pięknie, ale nie mogę ściągać żadnych załączników z FORUM bo zamiast plików w postaci exe, zip, rar, itd. ściąga mi zawsze plik o nazwie "attachment". Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?
|
Cytat:
Dodaj rozszerzenie jak w oryginale i po krzyku :) Oryginalnie jest to exe :) |
Cytat:
|
FUCK nie wiem co jest ale GRA SIE ZACZELA WIESZAC !!!
Nie wiem czy to przez ten patch czy cos innego ... przeinstaluje bez patcha moze bedzie ok .... ehhhh |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak to blad, ja niestety rowniez mam tak samo :/, a chcialbym inaczej, ale nawet nie wiem jaka nazwe nosi ten patch, wiec prosze o pomoc :]...
pozdro ;) ps - najgorzej jest jak sie sciaga z forum pliki 'dzielone' ... wszystko nie ma numerkow i jest tylko attachment :D ^_^ |
Witam !
Heh bez patcha po reinstalce dziala ..... |
może wersje sie nie zgadzają ??
|
Cytat:
|
Patch nazywa się: Internet Explorer 6 Cumulative Vulnerability Patch PL
Zajmuje 2.43MB Powinno pomóc też zainstalowanie Service Packa 1 do IE 6. Pliku nie umieszczam bo troche waży. |
Dodam jeszcxze że jewśli ktoś jest prenumeratorem ENTER-a to patch ten znajduje się na płycie serwic cENTER#9 (luty 2003)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |