Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   GTA Vice City PL Patch (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gta-vice-city-pl-patch-22324/)

Laser 12.06.2003 18:19

GTA Vice City PL Patch

Ilość załączników: 1
Witam !

Dla zainteresowanych - patch do GTA VC - polskie ogonki są :)

patch jak mozna wyczytac z tego co napisal autor jest nieoficjalnyi oficjalnego nie bedzie :) - mi wystarczy ten :)

Aha - wszystko nie jest przetlumaczone :( patch jest cały czas rozbudowywany

SEBAW 12.06.2003 18:47

Wszystko fajnie pięknie, ale nie mogę ściągać żadnych załączników z FORUM bo zamiast plików w postaci exe, zip, rar, itd. ściąga mi zawsze plik o nazwie "attachment". Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

Laser 12.06.2003 18:49

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Wszystko fajnie pięknie, ale nie mogę ściągać żadnych załączników z FORUM bo zamiast plików w postaci exe, zip, rar, itd. ściąga mi zawsze plik o nazwie "attachment". Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?
Witam !

Dodaj rozszerzenie jak w oryginale i po krzyku :)

Oryginalnie jest to exe :)

-=KoWaLiK=- 12.06.2003 18:51

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
"rozpychasz" forum :P

Laser 12.06.2003 19:04

FUCK nie wiem co jest ale GRA SIE ZACZELA WIESZAC !!!

Nie wiem czy to przez ten patch czy cos innego ... przeinstaluje bez patcha moze bedzie ok .... ehhhh

Gorzala 12.06.2003 19:08

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Nie wiem czy to przez ten patch czy cos innego ... przeinstaluje bez patcha moze bedzie ok .... ehhhh

Hehehehe, teraz i Ty masz problem...

Patrix 12.06.2003 19:09

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

już straciłem chęci :)

lipek16 12.06.2003 19:19

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Miałem kiedyś ten sam problem. Tak jak napisał Laser wystarczy zmienić rozszerzenie pliku na takie jakie jest w załączniku. Jeast też inna metytoda. Jeżeli masz IE 6.0 to najprawdopodobniej wystarczy zainstalowanie jakiegoś patcha. Sam tak zrobiłem i było ok. Poszukam tego patcha i jak go znajde to umieszcze plik tutaj (jeśli nie bedzie wazyl zbyt wiele)

sayan 12.06.2003 20:10

Cytat:

lipek16 napisa***322;(a)
Miałem kiedyś ten sam problem. Tak jak napisał Laser wystarczy zmienić rozszerzenie pliku na takie jakie jest w załączniku. Jeast też inna metytoda. Jeżeli masz IE 6.0 to najprawdopodobniej wystarczy zainstalowanie jakiegoś patcha. Sam tak zrobiłem i było ok. Poszukam tego patcha i jak go znajde to umieszcze plik tutaj (jeśli nie bedzie wazyl zbyt wiele)
ja tak mam od zawsze.. i nie wiedziałem ze to bład :)

Smartek 12.06.2003 20:23

Tak to blad, ja niestety rowniez mam tak samo :/, a chcialbym inaczej, ale nawet nie wiem jaka nazwe nosi ten patch, wiec prosze o pomoc :]...
pozdro ;)

ps - najgorzej jest jak sie sciaga z forum pliki 'dzielone' ... wszystko nie ma numerkow i jest tylko attachment :D ^_^

Laser 12.06.2003 20:38

Witam !

Heh bez patcha po reinstalce dziala .....

Patrix 12.06.2003 20:58

może wersje sie nie zgadzają ??

Laser 12.06.2003 21:02

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
może wersje sie nie zgadzają ??
Nie wiem - nie kombinuje :)

lipek16 12.06.2003 21:33

Patch nazywa się: Internet Explorer 6 Cumulative Vulnerability Patch PL

Zajmuje 2.43MB
Powinno pomóc też zainstalowanie Service Packa 1 do IE 6.

Pliku nie umieszczam bo troche waży.

lipek16 12.06.2003 22:07

Dodam jeszcxze że jewśli ktoś jest prenumeratorem ENTER-a to patch ten znajduje się na płycie serwic cENTER#9 (luty 2003)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50.