![]() |
Witam.
Niestety kumpel wprowadział mnie w błąd a ja was. Był on trcohę wypity. Jest tam napis ale brzmi on: POLSKA PRAWO JAZDY. I znajduje się on na całej długości prawa jazdy z tyłu, gdzies 1 cm od góry, a nie w polu z nr 13. Przepraszam wszystkich za pomyłke. |
Cytat:
|
Ma to byc słowo RZECZPOSPOLITA
|
Naprawdę nikt nie wie co tam pisze?
Niestety ja na razie tez nie wiem. |
Cytat:
a i bylbym zapomnial: komorka tez sie "wykompala" na szczesnie nie udawala ubota i przezyla ;) |
Cytat:
|
a moje prawko ma sie dobrze mimo tego iz niedawno troche poplywalo w montain dwiew z dodatkiem arctic'a :P
|
a wiecie, ze podobno (czytalem w jakiejs gazecie) okolo 90 tys. dokumentow jest do wymiany. chodzi o to, ze jakis czas temu skradziono blankiety, wyslano numery do odpowiednich placowek, ale zapomniano o swoim podworku. w efekcie wydrukowano dokumenty z numerami identycznymi, jak te skradzione.
co w tym takiego? otoz za granica moze kogos spotkac niemila niespodzianka... :blee: |
pod ultra fioletem i podczerwieniom nic nie widac
rozwiazanie bede znal okolo wtorku-srody |
Witam!
heh fajne slowa "prawo jezdzie"... chyba na nowym prawie jazdy :).. ale mniejsza o to. zaraz pojde zobaczyc czy faktycznie cos tam pod UV widac. |
pole o numerze 13 widze, ale za cholere nie widze zadnego napisu :blee:
moze jedynie pod ultra fioletem ??? |
Zagadka i nowe prawo jazdy
Podobno na nowym prawo jezdzie jest ukryty napis. ma sie on znajdowac na tylnej stronie w kwadraciku z liczba 13.
Zna ktoś ten napis? Jak go zobaczyc? Można go podobno zobaczyc gołym okiem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |