![]() |
blokada www
Witam, jak zablokowac strone www aby nie bylo mozna jej otworzyc.
Taka blokada na stałe, chodzi mi o www.kurnik.pl. Win98se |
mozesz wyjasnic? nie chcesz zeby ktos z twojego kompa tam wlazil? to wpisz jej adres w firewalu i ja zablokuj :)
jesli to twoja strona - chyba jednak nie - to wywal index.html... |
Nie chce aby z mojego kompa mozna było wchodzic na tą strone. Nie mam firewala i nie chce miec, jest jakis inny sposób ?
|
Hmm, szczerze to chyba oprocz blokady na firewall'u to nie ma szans na blokade.
|
Juz mam, klasyfikator treści w IE 6.0
działa info z innego boardu trzeba podac hasło aby wejsc na strone www |
Haslo mozna obejsc
|
jak ??? to jest blokada dla mojej zony
|
hmm - cos chyba zony nie lubisz :) daj jej pograc - chyba ze masz modem
a podejscie - 'nie mam firewalla i nie chce miec' jest - wybacz - glupie... nawet darmowy Zone alarm moze ci tylek obronic - bo bez firemurka jestes goly i wesoly |
mam stale lacze przez radio jestem polaczony przez serwer tam sa zainstalowane wszystkie zapory
jak bys mial zone co gra 24/h no prawie tyle to bys tez zablokowal aby wyleczyc z nalogu |
Wiesz nie ma 100% zabezpieczen, gdyby na serwerze bylo idelnie wszystko filtrowane to bys najwyzej mogl korzystac tylko z www, ftp, poczty i to wszystko.
|
No wiem ze nie ma i nigdy nie bedzie zabezpieczen 100% ale powoli przekonuje sie do zainstalowania zapory.
|
firewall sie przydaje nawet jak jestes za dobrze skonfigurowanym serwerem - w sieciach LAN tez siedzi spodo dowcipnisiow a na publicznym IP to wrecz obowiazek
|
Ja zrobiłem inaczej ojciec zajmował ciągle kompa na kurniku a miał w ulubionych więc zmieniłem jedną literke w adresie i już wywala błąd więc od miesiąca mówie że pewnie sie stronka posypała albo serwer padł <lol>
|
mozna i tak
a z zona to ja bym pogadal... a nie leczyl przez blokowanie - serio - bez nabijania |
Maybach, zonie kiedys sie pewnie znudzi to granie, a jak nie to ja nie wiem :)... co do zapory, ja juz nie mam jej miesiac (od ostatniego formatu) i jakos nie mam ochoty instalowac tego swinstwa..., tzn. boje sie konfigurowania itd. :)
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |