![]() |
??? Enter The Matrix ??? czy ruszy...
Witam
Ponownie ja i mój qmpel :D Czy na jego reble (700 Duron, Riva TNT2 32MB, 64 MB RAM) ruszy (w miarę płynnie) w/w gierka. THX |
U mojego kumpla na Rivie TNT 2 32mb nie chciało pójść, więc wątpię, żeby poszło.
|
Nie pójdzie bo ta gra KONIECZNIE potrzebuje directX 9 ariva chyba jest za stara do tej wersji.Wiem bo niechciałem instalowacdx9 ale musiałem bo zaraz nastepna gierka pt.Line of sight:Vietnam tez sie domagała dx9.
|
hmmm może by i ruszyła. DX 9 można zainstalować na Rivie TNT2 . Myśle że poszło by, możesz będziesz miał szczęscie. A na moich parametrach ruszy??? Jak sądzicie???
|
@kizio, zadales to pytanie, zeby zwrocic na siebie uwage? he? :), no coz.. bez komeantarza :]
pozdro ;) |
u mnie ruszyla i to w miare plynnie na celeron 1.2Ghz , GF4MX440DDR, 256RAM SDRAM
|
na 99% nie ruszy
to moze byc spowodowane tym ze TNT2 nie obsluguje T&L minimalna karta to GeForce 256/Radeon 8500 |
64 ramy??? uuu stary zainwestuj w ramy. Ram to klucz! Choć nie wiem jak jest z tą grą. Jak masz jeszcze płyte BX to szukaj w częściach uzywanych bo nowych ramców Ci nie wykryje. Ja tak miałem.
A najśmieszniejsze jest to, że te starsze ramy są czasem droższe niż nowe!:) |
za cholere nie pojdzie ja mam 256 ramu proca durona 700 i wlasnie owa nieszczesna rive tnt 2 m64 i nie poszlo w zadnym ustawieniu niestety czas zmienic grafe
|
Cytat:
|
@majo:
wystarczy grafe na jakiegos GF4MX440 lub Radka 9000 i pojdzie ci ze spokojem! |
heh no przeciez mowie ze grafe czas wymienic
proc i ram jeszcze na troche wystarcza :D |
@majo:
podkrecisz troche duronka na 800, jak bedziesz mial sianko to jeszcze 256ramideł i bedzie spox! Ja mam p3550@700 i 256 ram`u, GF4mx440 64DDR @ Quadro i GTA : VC chodzi plynnie na maxymalnych : AAx2 + Draw Distanse na polowe, rozdzialka 1152x864 w 32bit`ach!!!!Nie wierzylem ale jednak. Momentami tylko przytnie, jak wczytuje muze! ale ENTER THE MATRIX cienko wyglada, chodzi dopiero plynnie na najnizszych! |
Enter The Matrix
Czy ktoś grał w "wersje" z kwadratowymi kołami?
|
Ja a co???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |