![]() |
Nowy klient GG, z dobrym designem ;)
|
o co tu biega???:blee:
co to za program? |
Cytat:
|
Cytat:
Tu są jakieś podziały, fajne ikonki....nie czaje |
|
to jest RhymBox - klient jabbera
jabbery mają "transporty" do gg i wielu innych (realizowane przez serwery) @trinity - co se jaja z ludzi robisz :) ---- przy okazji: polecam jabbera, ma on same zalety :) tutaj m.in. można poczytać o nim - http://jabber.itn.pl/ polecam klienta o nazwie Psi, bez szczególnego powodu, sam używam i no problem mój jabberowy ID to: pietia@jabber.gda.pl (to nie jest mail!) jakby ktoś chciał potestować jabberka, to zapraszam |
Eee, a ja polecam serwer chrome.pl, ma bramki jak na zdjęciu ;)
|
trinity, na ilu jeszcze forach "zareklamujesz" tego klienta? :P
jak narazie zauwazylem ta "reklame" na forach: - CDRinfo.pl, czyli tutaj ;) - www.infojama.pl -> a konkretniej to TUTAJ - www.gadu-gadu.org -> a konkretniej TUTAJ |
Respect i Freedom ;)
|
ehh zaleciało mi tu własnie jakąś reklamą już na początku ponieważ był to pierwszy post naszego nowego usera i był przyznam szczerze dziwny.:)
|
hmmm, ja bym bronił trinity, bowiem jabber to OpenSource, miła memu sercu ideja
wprawdzie RhymBox chyba nie jest otwarty, ale cóż... co do jabber.gda.pl - rzeczywiście skiepścił się i zdaje się, ze nie mają już transportu do gg nie polecam chrome.pl jest lepszy |
No wlasnie, ja do jabbera sie nie przekonalem, czekam az w konnekcie bedzie transport do niego, wtedy konnekt bedzie bil wszystkich na glowe :D [zreszta juz to robi ^_^]
pozdro ;) |
@Smartek, pingwin do jabbera nie przekonał się?
Dziwne, zaiste dziwne.... :) aha, ja pisałem że tylko jabber.gda.pl nie działa w/g mnie tak jak nalezy, ale serwerów jabbera są setki... |
@pali, na pignwinku mialem (juz nie mam w ogole linuksa) Kadu i chyba wtedy jeszcze jabbera nie bylo, ale juz niedlugo trza o nim pomyslec, z czystej ciekawosci instalnalem sobie RhymBox'a i musze powiedziec, ze jestem nawet mile zaskoczony..., ale czegos mi tam brakuje... ;/
pozdro ;) |
Ja uwazam, ze bez PGG, GG jest nic warte :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47. |