![]() |
Jak wroce to bede musial pogadac z adminem....;)
|
Cytat:
|
Zainstalowalem sobie ten programik HTTPTunneling i sie z nim mecze. Jesli ktos mi powie jak zmusic go do dzialania z e-mule to bede wdzieczny...
|
Hmm...u mnie wyskakuje komunikat, ze port 80 tez jest nieosiagalny i nadal mam LowID :/
@Ziele jak cos wymislisz albo znajdziesz sposob jak bedac w sieci wewnetrznej miec HighId to daj znac... |
Cytat:
|
Cytat:
i dziala ... |
Dzięki ale tu nie ma nic o obejściu blokady w emule chyba że ta sztuczka z kazy też w nim zadziala.
|
Ilość załączników: 1
:chytry:
|
@Partix masz może ten numer i skaner?
|
Też chetnie poznałbym sposób bo moge dopiero sciągać w godzinach nocnych i to nie w każdy dzień.
|
i emule bedzie dzialał? chetnie bym się zapoznał z tym artykułem.
|
w nowym chipie jest opisane jak obejść admina ||
|
Przecież napisałem że miałem i mam przekierowany port i to wystarcza żeby mieć active i HiID. Na serwierze jest odblokowany firewall na ten port. Tylko coś dalej niż serwer zrobili że p2p tak marnie chodzi.
ps. czytaj uważniej |
moim skromnym zdaniem nie zalezy to ani od czasu ani od wolnych portow tylko po prostu jestes za firewallem i tyle i jestes tzw. "passive" zeby byc "active" i NIE miec LOWid musisz miec zewnetrzne IP
pozdro |
Ja miałem exstra transfery na emule niekiedy po 90KB/s. Miałem Hi ID bo ustawilem sobie na przekierowany port. Ale jakieś ciołki z mojej sieci ciagneły na maxa w godzinach szczytu i prowider cos zrobił że teraz nawet emule nie chce mi sie łaczyć. Ciągle wyskakuje Low ID i tyle (( nie da sie połączyć z serwerem. To samo jest z DC. Byłem aktywny to teraz ledwo co moge sie połączyć z hubem nie mówiąc o ściągnięciu czego kolwiek. Jest jakaś rada na to? Czy prowider może cos takiego robić?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |