![]() |
Własne forum dyskusyjne
Zastanawiam sie nad utworzeniem stronki z forum dyskusyjnym podobnym do tego forum, szukalem w sieci ale wszedzie jest tylko jeden dział do którego pisza wszyscy. Mnie natomiast zależy aby bylo to podzielone.
Zależałoby mi jako, że stronka ma być niekomercyjna żeby było ono darmowe. Jak ktoś może mi pomóc, z góry dziękuję |
www.phpbb.pl , www.phpbb.com - polski odpowiednik oraz normalna strona phpbb
Forum ( na cdrinfo) jest to vbulletin jest to wersja płatna vbulletina jest jeszcze darmowa lecz nie polecałbym . Istnieje jeszcze jedno dobre forum - http://www.invisionboard.com/ Jest podobne do phpbb. Pozdrawiam. |
Cytat:
Dzieki serdeczne za linki, niestety phpbb jest platne, ale invisionboard jest unlimited free trial wiec to sobie zainstaluje. Teraz tylko musze "tylko" poszukac jakiegos dobrego serwerka z obsluga php 4.1 i mysql 3.23.33+ |
jeszcze jedno pytanko ... a jakis serwerek obslugujacy php 4.1 i mysql 3.22 zna ktos??
|
@Nysander znamy np. members.lycos.co.uk , ale co ty mowisz, ze phpbb jest platne? JEST DARMOWE!!
pozdro ;) |
Jest też phpBB 2.0.4 z prawie wszystkimi hackami jakie są! wejdź na www.przemo.org !
|
Cytat:
Dzieki za pomoc |
Cytat:
Natomiast zapraszam wszystkie osoby zwiazane z medycyna na MedFORUM u mnie na kompie na razie. Czynne tylko od 10 do 24. Faza testow do 23 czerwca potem podam link do lycos bo u mnie juz nie bedzie dostepne MedFORUM Zaznaczam ze forum jest stworzone dla ludzi z medycyna zwiazanych i konta uzytkownikow nieaktywnych beda usuwane. |
Zaloz sobie na www.dyndns.com 'domenke' na swoj ip... np. nysander.homeftp.net :) za friko ofkoz!
pozdro ;) |
Cytat:
Dzieki serdeczne za info |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |