![]() |
olać stery od creativa do sb live i zaistalować PAX'y u mnie idealnie grają z systemem a i dżwiek jest lepszy , polecam bo warto choc instalacjaq jest dosyć ciekawa / zalecane uważne przeczytanie instrukcji instalacji i postepowanie zgodnie z wytycznymi mimo iż są ciut dziwnawe ;) /
pozdro |
Domyślam się, że masz tzw. "czarną płytę".
Patch jest do "białej płyty" (ok. 300MB). W oryginale biała płyta jest niedostępna - Creative ją sprzedaje za EURO. Natomiast może ściągnąć sobie instalki od Della lub Copaqa (180MB). Stronę Ci podawałem: www.3dsoudsurge.com albo "dorwać" białą płytę. 8) |
Cytat:
Patch da mi to ze bede mogl stworzyc plytke ze sterami jak orginalna? Takiej plyty instalacyjnej nie mam. Mam tylko od 98, a na tej stronce creativa te stery ktore tam pobralem byly najbogatsze. WAŻNE: w sumie to zniknął problem z polskimi literami :) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=22899 A w praktyce zobaczymy jak z tym komunikatem zwieszającym system. |
Re: Re: Re: Re: Re: RE.........
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: RE.........
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ale, ale. No jest troche wiecej rzeczy, ale tez szalu nie ma. Nie ma tego Creative Recordera :buu: Dzieki za pomoc:3msie: |
Re: Re: Re: RE.........
Cytat:
Pierwsza pozycja to są stery podstawowe + dodatki podstawowe: mixer, fonty, EAX itp. Druga pozycja to jest patch do płyty instalacyjnej Creative (tzw. białej w odróżnieniu od czarnej). 8) |
Re: Re: RE.........
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo bo chwila formatu sie zabliza a ja tu w niepewnosci zyje. Czyli jak sciagne te dwie pozycje to bedzie jeszcze lepiej? :) Jesli dobrze tam wyczytalem to to sa podstawowe stery? Czyli nic innego po formatowaniu nie potrzeba? |
Re: RE.........
Cytat:
Możesz też zrobić instalkę z "białej płyty" i ściągnąć drugą pozycję od góry (patch) - jest to lepsze rozwiązanie (bogatsze w opcje). 8) |
RE.........
powracam do tematu bo zbliza sie u mnie formatowanie.
Znalazlem takie cos: http://uk.europe.creative.com/suppor...4&drivertype=1 zobaczcie prosze. Mam zamiar sciagac dwie górne pozycje. Mysle ze to starczy. |
mam to samo tylko ze dzwiekowke mam zintegowana na VIA - u mnie glownym podejzanym jest gryzacy sie RAM bo po wywaleniu najbardziej podejzanej kosci mocno zmniejszyla sie liczba BSODow i tego typu przywiech - polecam tez zajzenie w opcje winampa i wylaczenie w pluginie cdda samplowania w celu wizualizacji (powoduje BSOD przy sluchaniu cdda w kompie)
|
Cytat:
Na Creative jest też wersja już z patchem: 22MB ale bez Recordera i Playera. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Zastosyj patcha. Ale jakiego? |
Cytat:
http://www.3dsoundsurge.com/ nie jestem pewien. poprawcie mnie jesli sie myle |
Cytat:
Ściągnij pełną wersję sterowników i dodatków: ok. 180MB. Zainstaluj (to jest na tzw. "białej płycie Creative"), potem zastosuj aktualnego patcha. I po problemie: będziesz miał wszystko, w tym Recorder. Aktualne instalacje (linki): www.3dsounsurge.com 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |