![]() |
Plytki Audio - Tracki bez przerw
Mam takie pytanko. Czy jest mozliwe nagrywac na sprzecie (moze byc wirtualnym) plytki audio gdzie poszczegolne tracki nie sa od siebie oddzielone przerwami. Np J.M.Jarre ma takie plyty gdzie kawalki plynnie przechodza w siebie. Chcialem to samo powtorzyc z plikiem muzycznym 70 minut. zeby komfortowo przewijac go co 5 min. (na przyklad)
W Nero nawet na wirtualnym napedzie po pokrojeniu pliku na mniejsze czesci (jest tam takie narzedzie) system chce umieszczac 2 sec. przerwy pomiedzy tymi cieciami. Zna moze ktos z was taki program, ktorym mozna nagrac taki dlugi plik, podzielic go na tracki i mozna to odsluchiwac jako calosc ? pozdro |
NERO to potrafi, jak się nie myle. Ale jak się myle, to sory... (szczery jestem)
|
wyskakuje mi w nero (nawet na wirtualce !) ze nie moge miec przerw krotszych niz 2 sec nawet w trybie DAO. A moze jakis inny program do zgrywania do audio?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tylko pierwsza przerwa nie moze byc krotsza - i krotszy niz 2 sek nie moze byc dowolny track...
reszta bez ograniczen - ladnie robi to feurio |
W WinOnCD można nagrywać bez przerw. Zaznczasz chyba wszystkie kawałki i naciskasz usun przerwy.
|
dizeki wszystkim za pomoc, cos wykombinuje :)
|
Easy CD Creator nagrywa bez przerw 4.02 ale stara wersja bez nowosci technologicznych, ale cd Audio nagrywa ok
Pozdrawiam DEJF |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |