![]() |
Big problem clonyxxl
Witam! Problem ma mianowicie taki. Postanowailem zobaczyc jakie zabezpieczenia ma gra diablo2 :Lod no i sprawdzilem to programikiem clonyxxl. Tyle ze teraz nie moge uruchomic gry poniewaz pojawia sie komunikat: prosze wlozyc plyte z dodatkiem kiedy ta caly czas tam jest. :buu: A bez tej gry zycie jest gorsze;) Prosze o pomoc.
P.S. Czyszczenie rejestru nie pomaga. |
W opcjach ClonyXXl jest ustawianie napedow,
Ustaw je ponownie i sprawdz czy dany naped odpowiada literze przypisanej przez windows, jesli dalej to nic nie daje to zainstaluj sobie ster. ASPI-4.71.2 prometeusz |
Hmm litery dyskow sie zgadzaja , po instalacji aspi-4.71.2 dzieje sie to samo pomimo ze plyta jest w czytniku zada jj nadal. Wyglada jakby nagle zabezpieczenie zostalo wlaczone :(((I co ja mam z tym fantem zrobic
|
Ostatnio z nudów zainstalowałem Diablo 2 i miałem tak samo, ale w Alkohol 120% zrobiłem virtualny napęd i włączyłem emulację danych subkanałowych - wtedy działa.; Nie wiem czy dodatek był zabezpieczony, na moim ClonyXXL nic nie wykrył
|
Alcohol120% pomogl bardzo dziekuje za sugestie. A co do programiku to jest on przejzysty i dosc łatwy. Raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam. Demonom w diablo2 na pohybel ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |