![]() |
dziwny email
Dostałem bardzo ciekawy email. Brak nadawcy, brak tematu, brak treści a jednak doszedł. Wyjaśni mi ktoś o co tu chodzi. Poniżej jest źródło wiadomości z outlooka.
Return-Path: <okbsd@wp.pl> Delivered-To: bsz@wp.pl Received: from smtp.wp.pl ([212.77.101.161]) (envelope-sender <>) by syrius (WP-SMTPD) with QMLP for <>; 17 Jun 2003 20:13:15 -0000 Received: (WP-SMTPD 13564 invoked from network); 17 Jun 2003 20:13:15 -0000 Received: from pb193.neoplus.adsl.tpnet.pl (HELO webmaster) ([80.50.33.193]) (envelope-sender <okbsd@wp.pl>) by smtp.wp.pl (wp-smtpd) with SMTP for <bsz@wp.pl>; 17 Jun 2003 20:13:14 -0000 X-AntiVirus: skaner antywirusowy poczty Wirtualnej Polski S. A. X-WP-ChangeAV: 0 test |
ktos z twoich znajomych.worgow sprawdzal czy wp ciagle nie autoryzuje wysylanych wiadomosci - i jak widac nie autoryzuje...
|
To ciekawe, bo ja ostatnio też dostałem coś podobnego. Mam konto na Interii.
|
Cytat:
|
dziwne maile
nie jesteś sam, ja tesh dostaję od czasu do czasu takie maile i zastanawiam się co to może być ???
|
Ja dostałem już kilka takich e-maili.
|
Wiecie co ja ostatnio dostałem około 5 takich maili. Brak tematu treści nadawcy , wogóle niczego nie było i rozmiar wynosił 0kB.
|
Cytat:
z tegoz powodu teraz przekierowalem sobie powiadomienia na wp bo ten blad na interii mnie dosyc mocno irytowal (( :boks: |
wyjaśniam. mam pewność że to testy. Z onetu dostaję co 2 miesiące identyczne. A w źródle wiadomości jest tylko slowo test itd.
|
...a może to matrix...
|
to tylko smieci , tego jest full
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |