![]() |
nowa nagrywarka lg ????
witam
pod adresem http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1611 znalazłem firmware do LG GCE-8523B. Wie ktoś co to za wynalazek? I odrazu drugie pytanie. Czy da się tym firmwarem zaktualizować GCE-8520B i czy coś to da. |
dziwne na cdrinfo.pl nic nie widać, ale google coś znajduje. Ja poczekam z graniem tego biosu.
|
miedzye LG GCE-8523B a GCE-8520B chyba sa jakies roznice sprzetowe.
nie wiem na pewno ale z cd-rom'ami lg bylo tak ze niektore 52 chodzily przewaznie dlugo (8520 dzial do dzis u ziomka) ale np 8522b byly mniej trwale i co najdziwniejsze clonecd (najnowszy) wywalal blad ze naped jest niekompatybilny z obsluga subkodow (subkanalow) dla audio. co do aktualizacji firmwarem od 8523b pieca o symbolu 8520b to moze sie udac ale nie wiem co bedzie z piecem - moze nie wstac pzdrwm Nikita_Bennet |
Zawsze można zmusić aby wgrał nowy bios np. wgrać bios od litka do lg wgrać wgra, ale nie wstanie :):):)
|
LG 8523B niczym szczególnym nie różni się 8520B. Różnice są w czasach dostępu do danych. Parametry odczytu/zapisu są te same (52x24x52) więc nie ma potrzeby przeróbki.
|
Cytat:
Cytat:
|
To już są czajniki z oprogramowaniem układowym?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie w sprzedaży to na pewno w laboratoriach na końcowym etapie testowania:) |
Ja swojego 8520B mam juz pół roku i jestem zadowolony
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |