![]() |
Jak sprawdzić a jakiego sektora mam nagrywarke (japonski, amerykanski, europejski)?
POMOCY Jak sprawdzić a jakiego sektora mam nagrywarke (japonski, amerykanski, europejski)?...czytalem ze jak zrobie update europejskiej nagrywarki biosem do sektora japonskiego to sie wywali.... a skad ja wiem ze nie mam nagrywarki np. zza morza.???
|
o kurde ??!!??
to jest jaks roznica ??!!?? |
czytalem ze jest: http://cgi.teac.de/cgi-bin/pages/en/faq.php?faq_id=274 z tego wynika ze jest róznica czy uaktualnisz biosem japońskim amerykańskim czy europejskim
|
Ja to zrozumiałem trochę inaczej. Powinieneś uaktualnić europejskim biosem. Kraj producenta nie ma tu znaczenia, chyba, że kupiłeś nagrywarkę w Stanach lub Japonii.
|
własnie o to chodzi ze nagrywarke mam skądś...nie wiem skad...pewnie jest europejska ale nie mam pewności....a po co ma wylądować w serwisie
|
zacznijmy od tego jaka to nagrywarka (typ, producent)- skoro mowisz o sektorach to czy przypadkiem nie jest to DVD/CDRW-combo albo nagrywara DVD
|
KONIEC POSTA
|
milko - prosimy cie zebys napisal cos wiecej o twoim problemie zebysmy mogli ci pomoc a ty "KONIEC POSTA" - jezeli problem rozwiazales samemu to chociaz napisz ze cie sie udalo i co nawalilo - zeby inni wiedzieli jak sobie na przyszlosc z tym radzic
|
Koniec posta dlatego ze juz....zrobilem update biosa europejska wersja...jak na razie wsio gra..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:10. |