![]() |
Wakacje znowu są wakacje !!!!
Dziś już dostałem świadectwo i MAM JUŻ WAKACJE.
Ale nie to jest najważniejsze Jak wiadomo w wakacje będziemy wywalać na jakieś wycieczki i inne pierdoły. JA NIEDŁUGO JADĘ I BĘDE NIEOBECNY NA JAKĄŚ CZĘŚĆ WAKAACji. Będe się czasem odzywał ale pod moją nieobecność nie bawcie się moim kontem 90(moderatorzy). ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁYCH WAKACII (IJ JI) wy też tu piszcie czy będziecie DO zobaczenia |
kto ma to ma ^_^
Ja jeszcze zdaje w niedziele exam, popracuje jeszcze troche. A w pod koniec lipac moje plany to: Łeba, polskie góry, Praga, może do ciotki do Niemiec. Ale co z tego wypali to sam nie wiem, hehe. Hajs potrzebny :) (pieniążki) Nie znam już szczerze słowa wakacje.:( Po prostu okres letni ;) Życze udanych wypraw!:3msie: |
Witam!
ja mam jeszcze 3 egzaminy... ale juz sie czuje jak na wakacjach :D chyba wybiore sie nad morze... do Mielna lub Darlowka. |
WAKACJE
a ja jush po egzaminach, 49 na 100 (druga klasa gim :)) w gruncie rzeczy liczyłem na więcej ale i tak mam najwięcej z klasy :D
|
Witam!
49/100 to powinienes nie zdac! przeciez to nawet nie jesy 50%... ja piernicze jaki niski poziom!!! zenada! |
Re: WAKACJE
Cytat:
|
no ja nie narzekam 168/200
42 - matma 39 - polak 7 - pasek 6 - za sport 77 - ocenki w sumi nie jest zle |
Kiedy ja miałem ostatnio wakacje? Już zapomniałem. Pracę zmieniłem i urlopu na wakacje nie będzie...
|
Ciekawe, czy w te wakacje będę miał czas pojechać nad Balaton? :hmm:
https://www.google.com/maps/place/Ba...1.0833987,16z/ |
nie masz paszportu, nic z tego :nie:
|
Ma paszport Polsatu!
|
To może być wyjazd w jedną stronę. Wiktor potrzebuje takich fajterów, a Jarek przecież mu pomoże.
|
Grzeniu, to Balaton na naszym mniejscowym Gocławiu, obok Grochowa, klymaty Blok Ekipa. :szczerb:
|
To też uważaj, bo glinianki też niosą niebezpieczeństwa. Inne.
|
I tak, kurva, nie mam czasu! :szczerb:
/A poza tym, tam jest zakaz pływania od zawsze, pamiętam jak w pełnym szuwarów i bagna na dnie pływałem jako małolat. :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |