![]() |
ja akurat mam klawiature bezprzewodowa i to na niej mi sie blokuja klawisze :(
czemu oni nam to robia :buu: nie moga robic tych klawiszy tak zeby sie nie blokowaly (( |
gram dużo w Medal Of Honor (jestem w klanie ;), jak coś: =< p.O.w.>= :) )
Tam często przyciskam 3 przyciski na raz, a czasem więcej i nic się nie dzieje, szafa gra. Myśle, że to zależy też od gry :) W samochodówkach właśnie miałem ten problem co Yankee, ale czasem mi działało normalnie:blee: |
Rozbiezcie klawirki a sie przekonacie dlaczego tak jest :) Po prostu tak sa zrobione sciezki, ze niektore sa wspolne z roznych klawiszy. A co do starszych klawiatur to mogly byc inaczej zaprojektowane i dlatego moga dzialac. U mnie niestety nie dziala :( BTC 5197. Ale slyszalem ze na USB klawirki albo bezprzewodowe nie maja tego konfliktu ale nie potrafie tego potwierdzic odpowiednim linkiem.
|
qrde, mam stara klawiature i ta blokada na niej nie nie ma miejsca :blee:
chyba bede musial przesiadac sie na ta stara (BTC model:8110) jak tylko bede chcial zagrac w Colina albo w gierke gdzie moze blokada wystapic ale ciekawi mnie wlasnie czemu tak jest, niby obydwie to klawiatury, niby nic nadzwyczajnego, a jednak sie roznia i to w tak waznej chyba sprawie :( |
A już myślałem, że tylko ja tak mam :-)
|
to wystepuje zawsze. Tez mnie to denerwuje. Wtedy nie idzie zahamowac np. spacja tak jak w twoim przypadku.
|
Ja tak miałem czsasami w GTA 3 to chyba lewa strzałka konfliktuje się z spacją. Tak jest zawsze.
|
Nacisniecie wielu klawiszy naraz i ich rozpoznanie
Witam!
Przyklad: Grajac w Colina3 proba wejscia w zakret (w lewo) uzywajac klawiszy STRZALKA W DOL, W LEWO i SPACJA (ham. reczny) konczy sie piczeniem PC Speaker'a, w konsekwencji czego w zakret tak naprawde wchodze bez tego ham. recznego - SPACJA w tym momencie nie dziala :blee: ale np. biorac zakret w prawo takiego konfliktu nie ma :-o Pytanie :cisza: Czy to ile klawiszy naraz rozpozna mi komp zalezy od klawiatury czy tez od czegos innego? czy jesli to jest ograniczenie klawiatury to czy w jakis sposob da sie to obejsc, moze jakies wpisy do rejestru, moze jakis sterownik inny niz ten Windosowski, a moze problem lezy juz po stronie gry ??? Pozdro. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |